Najčešće pogreške pri nanošenju maskare

1. Pretjerano nanošenje


Stojiš ispred ogledala nekoliko minuta i nanosiš maskaru? Stani! Što ju više nanosiš, veća je verojatnoća da će se napraviti grudice, a manja da će trepavice biti duže i gušće.

Također, ako pri popravljanju šminke naneseš novi sloj maskare, nećeš postići osvježeni eye look. Dovoljan je jedan sloj maskare kako bi postigla savršen izgled.

2. Rok trajanja

Vjerujemo da se ne sjetiš često pogledati rok trajanja tvoje maskare. Ali ako se ne možeš sjetiti kad si ju kupila, imaš ju jako dugo. Maskara kojoj je istekao rok trajanja, poslije nekog vremena može izazvati crvenilo kože i loše će utjecati na tvoje oči.

3. Ne zaboravi na korijen trepavica


Nanesi maskaru od korijena do vrha trepavica. Pri nanošenju budi strpljiva, jer će dovoljno vremena osigurati savršen izgled tvojih trepavica.

4. Budi dovoljno nježna


Pri nanošenju maskare pazi da ju ne pritiskaš jako, kako ne bi završila na tvojim kapcima. Ostavit ćeš dojam da si ju nanijela bez ogledala, a to nikako ne želiš.  

Pročitaj više o: Beauty pogreške zbog kojih izgledaš starije

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York The Colossal Big Shot Volum’ Express Mascara

Povezane teme: maskara, oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Dunja Jovanić u taxi izazovu

U nekoj od prethodnih epizoda Make Up In The City serijala, gledali smo Paulu kako se snalazi u taxi makeup izazovu s Adrianom Limom, a sada je došao ...