Najljepše blagdanske frizure

Frizura i odjevna kombinacijama pripadnicama nježnijeg spola prioriteti su na mnogim društvenim događanjima pa tako i u svečanim prigodama. Upravo nam stiže vrijeme blagdanskih domjenaka, tuluma i nezaboravnih provoda, a Božić i Nova godina već nam kucaju na vrata. Kako bi ste na blagdanskim domjencima i zabavama te na novogodišnjem slavlju zablistali s prekrasnom frizurom, donosimo vam tri ideje za frizure s kojima ćete sigurno 'pokupiti' sve poglede. 

1.Frizura za romantičarke


Ova nježna frizura odlična je za dužu kosu, a njenoj romantičnosti doprinosi deblja pletenica složena oko glave. Srećom, živimo u vremenu kada su društvene mreže pune raznih tutorijala pomoću kojih možete željenu frizuru napraviti i same. Ipak, ako želite igrati na sigurno posjetite svoj frizerski salon i zablistajte uz ovu romantičnu frizuru. 

2. Elegantna frizura za poslovne žene 


Kod ovakve, pomalo stroge frizure zaližite svoju kosu u rep od kojega ćete naknadno načiniti punđicu. Ukoliko želite ležerniju varijantu, izvadite par pramenova i pustite ih da nestašno padnu niz vaše lice. Bitno je da je kosu dobro zagladite i da se dobro učvrsti lakom kako bi bila postojana tijekom cijelog dana ili večeri. Frizura će odlično pristajati uz usku haljinicu. 

3. Izazovni valovi s elegantnim ukrasom 


Peglom za kosu ili figarom napravite laganije, opuštene valove te ih potom raščešljajte. Ova frizura idealna je za sve koji vole bujan izgled kose i volumen. Jednostavnu frizuru začinite ukrasom za kosu po svome izboru. Preporučamo zlatne i srebrne rajfove ili trakice za kosu. 

Pročitaj više o: Vratite život svojoj kosi 

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se