Najljepši blagdanski make up lookovi

#1

S božićnim i novogodišnjim vremenom povezujemo četiri boje: crvenu, bijelu, zelenu i zlatnu koje su ujedno i najzahvalnije te najpoželjnije boje za make up lookove.

Na najljepši dio lica, oči, svakako preporučamo zlatno sjenilo koje je potrebno sjenčati na sam kapak i iznad pregiba kapka. Za dojam pojačane dramatičnosti, oči dodatno naglasite eyelinerom.

Trepavice koje ste prethodno uvili naglasite maskarom bez grudica. U dva sloja, naravno. Ukoliko je sav naglasak na očima, preporučamo da ostatak lica bude prozračan pa birajte rumenila kremaste teksture u toplim, nježnijim tonovima poput ružičaste.

Rumenilo će vam također pomoći u stvaranju zdravog i odmorenog izgleda kože, a za sočan izgled usana birajte ruževe ili sjenila u nude ili crvenim nijansama.

#2

 

Looking for #killereyes across the world 🌎 💕 who's with us? Liner and lashes on fleek miss @munai_altaqi 📸💋 #femmefatale

A photo posted by L'Oréal Paris Makeup (@lorealmakeup) on


Ukoliko zlatna nije vaša omiljena boja, oči naglasite srebrnim tonovima koji se odlično slažu sa zimskim danima. Srebrno sjenilo također upotpunite crnim eyelinerom te dva sloja maskare.

Obraze naglasite laganim zemljanim tonovima koji će odlično istaknuti konture lica.

Budući da je make up na očima svijetao, usne neka budu u tamnijoj i hrabrijoj nijansi, kao što je na primjer boja vina koja će zaokružiti cijelu priču.

#3


Osim ova dva make up looka, na odmet svakako nisu ni šljokice kojima se možete poigrati za najluđu noć u godini. One će svakako privlačiti pažnju, a s ostatkom make up-a radije budite umjereni i oprezni.

I ono što je najveći must have svakog dobrog make up looka je dobar highliter kojim će te naglasiti točke svoga lica i dati im lijepi i zdravi sjaj.

Pročitaj više o: Kako da vam šminka bude postojana tijekom novogodišnje noći?

Povezane teme: šminka, večernja šminka

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Sedam koraka za pravilno nanošenje tekućeg pudera

Kako bi uspješno prekrila sve vidljive nepravilnosti na koži, nije dovoljno tek tako razmazati tekući puder. Neophodno je da imaš na umu sljedeće kora...