Najveće beauty pogreške tijekom zime

Predstavljamo ti nekoliko najčešćih beauty pogrešaka koje mnoge djevojke nesvjesno ponavljaju.

Nanosiš tekući puder na suhu kožu


Složit ćeš se da nitko ne voli vidjeti djevojku sa suhim, ispucanim usnama na kojima se vide tragovi ruža. Upravo tako izgleda i tvoje lice kada naneseš tekući puder bez prethodnog nanošenja hidratantne kreme. Znamo da se trudiš prekriti sve nedostatke na svojoj koži, ali moraš znati da tekući puder nanesen na suhu kožu nije rješenje. Naprotiv, tako dodatno ističeš sve nepravilnosti. Stoga je uporaba hidratantne kreme tijekom zime jedan od najvažnijih koraka ka savršenom tenu. Odaberi proizvod koji je prilagođen tvojoj koži i koristi ga redovito. Sigurni smo da ćeš i sama primijetiti napredak već nakon nekoliko dana.

Preskačeš piling

Ovaj korak jednostavno mora biti sastavni dio tvoje zimske beauty rutine. Mnoge djevojke vjeruju da piling tijekom zime dodatno isušuje i iritira kožu, što je velika greška. Pilingom se uklanja površinski sloj mrtvih stanica, a koža ostaje mekana, blistava i glatka. Samo njegovana koža može izgledati lijepo.

Biraš pogrešne ruževe


Da, i ruževi mogu utjecati na tvoj izgled tijekom zime. Koža na usnama brzo gubi vlagu pa je tako podložnija isušivanju i pucanju nego ostali dijelovi lica. Sigurni smo da obožavaš mat ruževe koji su ponovo u trendu, ali preporučujemo ti da ih zimi zamijeniš tekućim ruževima koji će tvojim usnama osigurati potrebnu količinu vlage. Bilo bi dobro da zimi uvijek na usne naneseš balzam prije nanošenja ruža i pričekaš 2-3 minute da dobro upije. Na ovaj način će tvoje usne biti hidrirane, a nakon nanošenja omiljenog ruža izgledat će potpuno neodoljivo.

Izbjegavaš šminku jarkih boja

Voliš jarke boje, ali nekako zimi uvijek igraš na sigurno i biraš tamnije nijanse koje prate tvoj outfit. Drage djevojke, zima je odlično vrijeme za eksperimentiranje s bojama. Vesele boje unose vedrinu u cjelokupan look i tvoja prirodna ljepota dolazi do izražaja. Zato nemoj skrivati svoju ljepotu, već iskoristi trenutak i ponosno nanesi neku zanimljivu kombinaciju boja.  

Pročitajte više o: 5 pravila zimske beauty rutine

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Hydra Extreme Vampire Ki

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Baby Lips Dr. Rescue

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, dnevna šminka , zimski make-up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Otkrij koji oblik obrva pristaje baš tebi!

One su te koje uokviruju i stoga ih je potrebno prilagoditi obliku lica, frizuri, godinama… Savršen oblik obrva još će više istaknuti ljepotu očiju, s...