Najveće pogreške koje radite tijekom njege

Greške prilikom nanošenja tekućeg pudera, kreiranja savršene crte tušem za oči, usklađivanja nijansi sjenila s bojom očiju – često se govori i piše o ovim make-up greškama, ali što je s propustima u njezi kože?

Kao što već znate, neke greške koje radite tijekom njege mogu loše utjecati i na kasnije šminkanje pa smo izdvojili najčešće beauty „prijestupe“ koje bi trebalo izbjegavati.

Još niste otkrile čari micelarne vode


Kako bi vam lice bilo potpuno čisto prije jutarnjeg nanošenja šminke, nije dovoljno samo umiti lice, morate obratiti pozornost na to da prethodno uklonite sve ostatke make-upa. U tome će vam najbolje pomoći micelarna voda za vaš tip kože pa završite dan tako što ćete pomoću nje ukloniti sve tragove pudera, tuša, maskare, sjenila i tako pripremiti lice za sljedeće uljepšavanje.

Predugo držite masku na licu


Znamo da vrijeme brzo prolazi kada se zabavljate i da možete svašta uraditi dok vam maska stoji na licu, ali pripazite da je ne držite predugo kako se ne bi potpuno osušila. Blagim tapkanjem prstima provjeravajte svakih nekoliko minuta u kojoj je fazi sušenja maska i isperite je s lica dok je još uvijek malo vlažna i ljepljiva.

Nemate strpljenja


Za savršen ten nije dovoljno samo mudro odabrati tekući puder, već je vrlo važna i prethodna hidratacija kože lica. No, nakon što nanesete hidratantnu kremu, nemojte žuriti sa šminkanjem, pričekajte da ju koža potpuno upije prije nanošenja pudera. Potrebno vam je samo malo strpljenja i odmah ćete vidjeti rezultate!

Pročitaj više o: Najveći beauty trikovi djevojaka koje su uvijek savršeno našminkane

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive and Dry Skin

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive Skin Normal to Mixed

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Dry and Sensitive Skin

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Hydra Expert Normal and Mixed Skin

Povezane teme: lice, njega , maske za lice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Vodič za kupnju: Što mora sadržavati tvoja krema za sunčanje

Više nije dovoljno napraviti formulu koja štiti kožu od oštećenja, nego je isto tako važno da ona ima i što manji utjecaj na planet. Zato moraš znati ...