Najveće pogreške u konturiranju

Konturiranje je vrlo moćno „oružje“ svake djevojke koja zna na pravi način iskoristiti sve njegove prednosti. No, djevojkama koje nisu toliko vješte ova tehnika predstavlja veliki problem u postizanju savršenog looka. Koje su to pogreške koje najčešće ponavljamo kada se upustimo u avanturu zvanu konturiranje?
 

Ah taj bronzer!

Bronzer daje licu nevjerojatnu svježinu, čini kožu blistavom i pomaže nam istaknuti najljepše crte lica. No, ako ga ne izblendamo dobro, jedino što možemo dobiti su dvije grube smeđe crte na bradi i još dvije ispod jagodica. Složit ćeš se da to ne izgleda nimalo privlačno.

Podočnjaci

Konturiranje je odličan način za prikrivanje tamnih podočnjaka, no budi vrlo pažljiva kada nanosiš svjetlije nijanse kako ne bi postigla suprotni efekt – umjesto da prekriješ podočnjake, oni mogu postati još naglašeniji i uočljiviji.

Previše rumenila

Djevojke svijetlog tena vole koristiti rumenilo kako bi svom licu dale prirodnu svježinu, a svom izgledu dozu seksipila. No, lako naprave pogrešku kada pretjeraju s količinom ružičastog rumenila na obrazima. Naime, ključ je u prirodnom svjetlu. Kada nanosiš rumenilo na obraze, neka to bude na prirodnom svjetlu jer jedino tako možeš imati realan uvid u to što radiš s kistom.
 

Ne blendaš dovoljno

Jedna od najčešćih pogrešaka prilikom konturiranja je nanošenje highlightera nakon bronzera. Ovo je odlična ideja, ali samo ako odvojiš dovoljno vremena za dobro blendanje proizvoda na koži. Highlighter se lako može pretvoriti u tvog najvećeg neprijatelja ako ga ne nanosiš odgovarajućim kistom koji omogućava  potpuno stapanje sjajnih čestica highlightera sa tamnijim česticama bronzera.

Pročitajte više o: Najbolje konturiranje za izlazak

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Glam Bronze

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, konturiranje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako svojoj koži podariti ljetni sjaj?

Ljeto vreba iza ugla – je li tvoja koža spremna? Otkrij kako svojoj koži podariti sjaj, ali i zaštitu tijekom vrućih ljetnih dana pomoću par jednostav...