Najveće ženske beauty tajne

Skoro svaka ljepotica ima svoje male trikove i čarolije koje primjenjuje kada želi biti lijepa i primijećena. Međutim, umjesto da ih čuvaju samo za sebe, pripadnice ljepšeg spola često ove male tajne ljepote podijele s najboljim prijateljicama kako bi im pomogle u uljepšavanju.

Mi vam sada predstavljamo nekoliko najvećih ženskih beauty tajni, a na vama je da ih ili sačuvate za sebe ili podijelite s dragim damama u vašem životu.

Mamini i bakini savjeti


Ako želite postići ideal ljepote, morat ćete vrijedno raditi na sebi. U ovu tvrdnju vjeruju mnoge žene, a pritom zaboravljaju na sve one jednostavne beauty recepte iz mamine i bakine riznice. Jedna od njih je da spa tretman s maskama za lice možemo napraviti i same kod kuće, a ne samo u skupim salonima. Isprobajte same ovakav detox tretman i bit ćete fascinirane rezultatima!

Moć glazbe

Vrlo jednostavan trik – napravite popis svojih omiljenih glazbenih brojeva koji vas čine sretnom i punom samopouzdanja. Slušajte ga svaki put kada se šminkate i obećavamo vam da će vas uvijek inspirirati, čak i onda kada vam se čini da ste upale u make-up rutinu i da dugo niste eksperimentirale uljepšavajući se. Za samo nekoliko minuta ćete prijeći u instant dobro raspoloženje koje će vas nadahnuti za kreiranje bilo kojeg make-up looka.

Sve svoje nosim sa sobom


Pobrinite se da uvijek sa sobom imate make-up proizvode koje jednostavno morate popraviti tijekom dana. Neka se u vašim torbicama obavezno nađu tekući ruž i kompaktni puder, ali i neki drugi vama omiljeni beauty „pomoćnici“.

Kompaktni puder za besprijekornu, dugotrajnu šminku

Ne samo što će vam fiksirati podlogu, nego ga možete koristiti i za fiksiranje ruža. Blago ga utapkajte preko prethodno nanesenog ruža i dobit ćete instant baršunaste usne na kojima će se boja zadržavati satima, bez potrebe za čestim popravljanjem.

Počitaj više o: Kako ne pretjerati sa šminkom

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Ultra Matte Powder

    Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, puder , usne

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najbolji tekući puderi na bazi vode

Predstavljamo ti najbolje među najboljima – tekuće pudere na bazi vode koji lako i dugotrajno prikrivaju sve nepravilnosti, ujednačavaju ten do perfek...