Najveći beauty trikovi djevojaka koje su uvijek savršeno našminkane

Svi sigurno poznajete barem jednu djevojku koja je uvijek odlično našminkana. Bez obzira na priliku, ona uvijek blista, a njezin savršeni izgled u vama izaziva oduševljenje, a nekad i zavist. No, samo nekoliko malih trikova koje je potrebno uvrstiti u svoju beauty rutinu dijeli vas od izgleda na kojem će vam svi zavidjeti.

Svjetlo u kupaonici - vaš najveći neprijatelj


Iako vam pomaže pri prekrivanju svakog diiela lica, svijetlo u kupaonici vas često može zavarati da je vaša šminka diskretnija nego što zapravo je. Zato je najbolje dnevnu šminku nanositi na dnevnom svijetlu kako bi postigle izgled kakav stvarno želite. No, ako se ne možete odvojiti od kupaonice, testirajte svoj izgled prije izlaska iz kuće kako ne bi imale previše bronzera ili highlightera koji će na dnevnom svijetlu izgledati umjetno.

Primer - uvijek i svuda!  

Prednosti ovog make-up proizvoda su već svima poznati i ne postoji razlog zašto ga izbjegavati u svojoj dnevnoj rutini. Ako želite da vaš make-up dobije željeni efekt i da traje duže, primer je nezamjenjiv u vašoj kozmetičkoj torbici.

Upoznajte svoje lice


Kada vodeće trendove za ljepotu prilagodite svom licu, nastaje prava čarolija i izgled na kojem će vam svi pozavidjeti. Zato je najbolje da odredite svoj oblik lica, ali i da znate koji tip kože imate, jer su neodgovarajući puder i pogrešno konturiranje greške koje se ne mogu oprostiti.

Kist - vaš novi najbolji prijatelj

Možete imati mnoštvo proizvoda za uljepšavanje, ali bez odgovarajućih kistova vi ste i dalje amater u ovom području. Svaka dama dobro zna čemu služi koji kist, no ono što ih razlikuje je kvaliteta vlakana, ali i način na koji ih koristite. Kist za šminkanje uvijek je dobra investicija, što potvrđuju i mnogi poznati beauty blogeri i vizažisti.

Ruž - pečat vašeg make-upa


Bilo da je u pitanju nude nijansa, nježna breskva ili efektna bordo boja, ruž je definitivno potez koji će upotpuniti vaš omiljeni ritual uljepšavanja. No, kako bi savršeno pristajao vašem licu potrebno ga je nanijeti unutar prirodne linije usana i pažljivo iscrtati vanjsku liniju. Ako ste nesigurne, olovka za usne u boji ruža bit će vam savršen pomoćnik.

Vježba čini majstora


Kako biste uklopile sve ove trikove u svoju dnevnu rutinu, potrebna vam je brzina i vještina koju ćete najbolje steći vježbanjem. Okupite prijateljice, isprobavajte proizvode i nakon nekoliko tjedana vaš novi izgled postat će nezaboravan!

Pročitaj više o: Make-up trendovi koji će potpuno promijeniti način na koji koristiš tekući tuš za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris True Match Foundation

 • L'Oréal Paris Infallible Sculpt

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Glam Bronze

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Matte Addiction Blush In A Rush

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Color Riche Couture 747

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Efekt savršeno podignutih obrva odmah! Probali smo novu olovku za obrve o kojoj svi pričaju!

Maybelline New York Tattoo Brow Lift olovka za obrve je nedavno stigla na naše tržište i naravno, nismo mogli odoljeti, a da je ne isprobamo...