Nanošenje rumenila za prirodan look

Uz malo više strpljenja i truda u vašoj make-up rutini, možete se pozdraviti s tragovima od kista na licu i drugim nuspojavama. Umjesto toga, sljedeći trikovi za pravilno nanošenje rumenila donijet će prirodan sjaj vašim obrazima i jagodicama.

Tonirana krema


Kako biste uklonile neželjeno crvenilo kože, predlažemo vam korištenje tonirane kreme ili toniranog primera prije nanošenja šminke.

Na ovaj način, napravit ćete balans nijansi vaših obraza i ostatka lica. Također, to je idealna podloga za lakše nanošenje rumenila po vašem izboru. 

Izbor kista


Okrugli kist s mekim i gusto raspoređenim dlačicama je kao stvoren za rumenilo, jer se pomoću njega na koži lica najbolje raspoređuju pigmenti ovog proizvoda za šminkanje.

Upravo ovaj oblik čini nanošenje lakšim i prilagođenim čak i amaterima u šminkanju, a veća varijanta ovog kista bit će odlična za finalno blendanje. 

Pravilno blendanje


Imate li kist odgovarajuće okrugle forme, možete početi s nanošenjem rumenila pažljivim kružnim pokretima nagore.

Kako bi se izbjegli vidljivi tragovi kista u obliku crtica ili jasnih krugova nastalih od rumenila, obratite pozornost na važnost blendanja oko granica obraza i jagodica. 

Boje diktiraju

 

 


Rumenilo u rozoj nijansi trebate koristiti za ispupčenja obraza bliža nosu, zato što ova blaga nijansa imitira prirodno crvenilo kože.

Suprotno tome, bež i smeđa rumenila mogu se nanositi i na jagodice jer na prirodan način daju dodatnu toplinu obrazima, a samim tim i cijelom licu. 

Pročitaj više o: Pet najčešćih pogrešaka prilikom nanošenja rumenila

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Dream Fresh BB

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

Povezane teme: šminka, lice, BB krema , trend , nude , rumenilo, proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Profesionalno šminkanje: korak po korak

Želiš se našminkati kod kuće, a da to izgleda kao da te šminkao pravi makeup artist, ovo su koraci kojih se trebaš pridržavati i uspjeh je zagarantira...