Napredni tečaj „baking“ tehnike

Kako su već usavršile konturiranje, a ni „strobing“ više nije tajna, za „baking“ tehniku su čule mnoge dame, ali malo koja ju zna pravilno primjenjivati.

„Baking“ metoda je svoju popularnost stekla zahvaljujući brojnim prednostima koje nam pruža u šminkanju. Sastoji se od toga da koristimo toplinu svog tijela kako bi naše lice što lakše apsorbiralo puder i korektor, pa ne dolazi do stvaranja neželjenih crta oko očiju ili usana. Make-up stručnjaci otkrivaju tri jednostavna trika koja ćete obožavati.

1. Korektor i samo korektor


„Baking“ metoda promijenila je način na koji smo do sada koristili korektor i naglasila važnost ovog proizvoda. Za početak je potrebno nanijeti korektor ispod očiju, ali i na ostale dijelove lica na kojima uočavate neku nepravilnost. Zatim ga blago izblendajte gustim kistom.

Kako biste bile sigurne da ste odabrale pravi proizvod na koji se možete osloniti, preporučujemo vam L'Oréal Paris True Match tekući korektor koji će svojom teksturom prikriti svaku nesavršenost.

2. Savršeni puder = savršena koža


Odaberite lagani puder u prahu koji ćete nanijeti preko korektora. Vaš puder bi trebao postati završni sloj pa se potrudite prekriti čitavu površinu na koju ste prethodno nanijele korektor. Ako na svom licu i dalje primjećujete nepravilnosti, nanesite još jedan sloj pudera u prahu, ali ovaj put navlažite kist za nanošenje prije nego ga umočite u prah. Odvojite nekoliko minuta kako bi se ova smjesa osušila na vašem licu.

3. Mekani kist za idealnu završnicu


Mekani kist omogućit će vašem make-upu savršenu završnicu. Uklonite višak pudera i nježno ga izblendajte kako biste izbjegle neželjene crte na licu ili razliku između nijansi pudera i korektora.

Pročitajte više o: Novi ludi trendovi u šminkanju

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match Concealer

Povezane teme: šminka, tekući puder , korektor

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Serum za njegu kože u korektoru: Otkrivamo beauty novitet koji je pokupio sve naše simpatije!

S obzirom na “prašinu” koju je podigao na društvenim mrežama, nismo mogli ne isprobati novi Bare With Me serum za njegu kože u korektoru brenda NYX Pr...