Naši ljetni make-up pratioci

Bilo gdje da krenemo, ljeti nam društvo uvijek prave i naše vjerne kozmetičke torbice. Obično u njih stavimo previše stvari, koje nećemo niti upotrijebiti, ali neki proizvodi su obavezni.

Dok je vodootporna maskara najčešći pratilac na odmoru, puno djevojaka se odluči ponijeti i one posebne proizvode pomoću kojih u nekoliko koraka mogu popraviti svoj look.  

Tekući ruž u mat boj

 

 


Pošto se ruževi na visokoj temperaturi često tope i za njihovo nanošenje su nam potrebni i drugi proizvodi, mi vam savjetujemo da koristite tekuće ruževe, jer se lako nanose i postojani su. 

BB krema 

 

 


Ovo je omiljeni ljetni proizvod većine djevojaka, jer nam za nanošenje ne treba puno vremena i jako brzo dobivamo savršen ten. BB krema treba biti što laganija i bez ulja, kako bi ljeti trajala što duže.  

Vodootporna maskara

 

 


O vodootpornoj maskari ne moramo puno govoriti, jer ona kreira magičan pogled koji ne može pokvariti niti morska voda. 

Olovka za obrve

 

 


Za svaki slučaj, u svojoj kozmetičkoj torbici ponesite olovku za obrve, ako odlučite svoj dnevni look transformirati u nešto seksepilniji večernji.

Naš savjet: Crvene usne, maskara i lijepo njegovane obrve. Za ovakvo šminkanje ti ne treba puno vremena, a uz minimalan trud napravit ćeš nezaboravan look.

Pročitaj više o: Najblistaviji ljetni look je samo korak od vas​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infaillible Lip Paint Matte 201 Hollywood beige

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Nude Magique BB Cream

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , BB krema , usne , trepavice, obrve, ljeto

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Što spakirati u kozmetičku torbicu kada ideš na planinu

Čak i onda kad se odlučiš svoje slobodne dane provesti na nekoj planini, u drvenoj kolibici i u dugim šetnjama, ušuškana u toplu odjeću, s osmjehom na...