Naučite pravilno nanijeti sjenilo

Pronađite odgovarajuće nijanse

 

 


Najsvjetlije nijanse u paleti su tu kako bi istaknule određene dijelove i napravile efekt highlightera na vašim kapcima. 

Srednje nijanse palete koriste se za blendanje svih boja koje ste nanijele, kako biste dobile željeni izgled. 

Tamne boje koristite ako želite postići efekt dubine, a najbolje je nanijeti ih na vanjski dio kapka, kao i ispod linije donjih trepavica. 

Kad odlučite koji oblik želite postići, trebate znati da svjetlo privlače svjetliji pigmenti dok tamne boje stvaraju efekt dramatičnog izgleda. Kako biste postigle dubinu pogleda, izblendajte srednje nijanse s tamnijim, tako da najtamnije sjenilo ostane u kutu vašeg oka. 

Nanošenje

 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

 


Nakon što ste odabrale boje, sigurno se pitate kako nanijeti sjenilo. Kist za nanošenje sjenila treba biti što veći i nježniji, kako bi što bolje izblendao boje na vašim kapcima. 

Za povlačenje precizne ravne linije, trebate koristiti drugačiji kist. Ako želite jače boje, koristite kist s gustim dlačicama, savjetuju vizažisti. 

Odaberite pravi proizvod

 

 


Kako biste započele svoju avanturu s različitim paletama, morate odabrati pravi proizvod i postojano sjenilo, koje se neće razmazivati. Ako ste početnica odaberite paletu s nekoliko nijansi.

Želite li glamurozan izgled koristite Maybelline New York 24K paletu sjenila koja će zbog svog dobrog pigmenta definitivno postati vaš omiljeni make-up saveznik. 

Pročitaj više o: Smoky eye look inspiriran zalaskom sunca​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York 24 Karat - Nudes

Povezane teme: šminka, sjenila za oči , šminka za posebne prigode , oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako izabrati pravu nijansu tekućeg pudera?

Ako tvoja potraga za savršenim tekućim puderom završi i prije nego što je počela, nisi sama. Tekući puder predstavlja važnu makeup investiciju, ali mn...