Nekoliko razloga za jesenji make-up u boji crvenog vina

U susret hladnijim danima mnoge dame posežu za paletom omiljenih jesenjih boja, koje uvijek razvedre čitav look i sa sobom nose onaj vrckasti osjećaj zaljubljenosti, skoro pa mladenačke, karakteristične za rujan. Posebno djevojke koje jedva čekaju padanje zlatnih listića i romantične šetnje po kiši, odlučuju se za make-up u boji crvenog vina - za zavodljive usne, seksepilni pogled sanjarke, žene koja je primijećena gdje god se pojavi.

Prema tvrdnjama mnogih stručnjaka, prava čarolija krije se u Maybelline New York The Burgundy Bar paleti sjenila za oči.


Naime, u pitanju je paleta od 12 pažljivo odabranih nijansi, kao stvorenih za sjajno jesenje šminkanje. Kako biste upotpunile bilo koji dnevni ili večernji izgled, za završnicu uređivanja birajte upravo ovu paletu.

Zamislite, jedna paleta, a više mogućnosti koje vam ovom prilikom otkrivamo.

Beige Queen in burgundy

The Burgundy Bar paletu, između ostalog, krase i neodoljivi nude tonovi, savršeni za skoro sve dnevne jesenje varijante. Smeđa nijansa drveta, prašnjavo siva, vatreno crvena kao da vladaju svijetom i dominiraju ovom paletom. Osim njih, uz samo malo nude nijanse upotpunite dnevnu varijantu i zakoračite u svoj dan. Pogotovo ako ste crvenokose, ovo je vaše vrijeme da zablistate.

Holy burgundy


Tijekom ove sezone boja crvenog vina je apsolutno in, in, in! Ako planirate započeti čitavu jesenju igru romantičnim obrokom u dvoje, nećete pogriješiti „preliveni“ bojom vina. Ultimativni jesenji look!

Vino i zlato

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on


Za dobar početak večeri i savršenu jesenju party varijantu, usne u boji crvenog vina usklađene s crveno-zlatnom nijansom iz ove palete vinut će vas do zvijezda, i to ne samo onih holivudskih.

Pročitaj više o: Dva načina nošenja crvenih sjenila za oči tijekom dana

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

Povezane teme: sjenila za oči , oči

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koji će napraviti boom u 2022. godini!

Tijekom 2021. godine neki makeup trendovi su bili toliko zanimljivi da ih prenosimo i u ovu godinu, plus, dodajemo još nekoliko potpuno otkačenih novi...