Neodoljive usne samo su jedan klik od tebe

Jedna od najvećih mana loših mat ruževa je ta što, kada se previše osuše, blijede i ostavljaju tamne linije na usnama koje kvare cijeli look. Ne samo što je to daleko od lijepog, već je zbog toga otežano svako sljedeće ponovno nanošenje.

Kozmetičke kuće su se potrudile pronaći rješenje za ovaj problem kako bi nam olakšale šminkanje pa su osmislile tekuće ruževe koji su pravo revolucionarno otkriće.

Sada make-up industrija odlazi korak dalje i nudi još lakše i brže šminkanje usana uz tekući ruž koji boji tvoje usne uz pomoć klika.

Naime, NYX Professional Makeup je obogatio svoju već bogatu paletu proizvoda za usne neodoljivim Super Cliquey Matte Liquid tekućim ružem koji samo jednim klikom boji usne u tvoje omiljene mat nijanse. Ovaj „klikabilni“ make-up čarobnjak nanosi se lako i brzo i savršen je izbor za sve dame koje se šminkaju i popravljaju make-up na brzinu, a to sve nerijetko rade i bez ogledala.

Želiš pojačati intenzitet? Slobodno klikni još jednom!

Nijanse se kreću od prirodnih nude i koraljnih pa sve do snažnih vrelih tonova. Stoga izaberi neku od 12 pigmentiranih mat opcija i sa samo jednim ili dva klika ravnomjerno rasporedi boju po svojim usnama. To je sve što trebaš napraviti, jer će se kvalitetna formula ovih ruževa s bogatom količinom pigmenta pobrinuti za sve ostalo.

Pročitaj još o: Crta tušem kakvu si oduvijek sanjala!

Povezane teme: nyx

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nauči se našminkati kao profesionalni vizažist: podloga i konturiranje

Poslije uvoda u profesionalno šminkanje gdje smo predstavili najosnovnije stvari, nastavljamo s prvom lekcijom...