Nude ruževi za svaku boju tena

Ovog proljeća su ponovo u trendu nude ruževi koji su idealni za svačiji ten i bilo koju prigodu. Nove nude boje koje nam je ponudio Maybelline New York dolaze u četiri savršene nijanse koje idu od najsvjetlije bež, pa sve do onih tamno smeđih.

Hot sand

 

 


Nijansa 980 ili Hot sand je najsvjetlija od ovih nude nijasni. Najviše pristaje djevojkama sa svijetlim očima i svijetlim tenom. Međutim, brinete i crnke ga obožavaju jer će baš ovakva boja još više istaknuti njihovu tamnu put. Ovakav ruž namijenjen je više za dnevne varijante, a postojan je oko šest-sedam sati.

Purely nude

Nijansa 981 ili Purely nude je također svjetlija nijansa iz ove palate i za razliku od predhodne dvije boje, ova nijansa ima ružičasti ton koji savršeno pristaje plavušama. 

Iako je mat, vrlo je kremast i ne isušuje usne, što je vrlo bitno kod svjetlijih nijansi kako usne ne bi djelovale ispucane. Idealna je boja za proljeće i ljeto, kao i za dnevne i noćne varijante.

Melted Chocolate

Nude ruževi za svaku boju tena


Nijansa 986 ili Melted Chocolate je tamnija nude nijansa koja ima smeđi i bež ton, te je savršen izbor za svačiji ten. Svjetlijim djevojkama može poslužiti kao ruž za noćne varijante, a brinete i crnke mogu ga nositi i u dnevnim varijantama. Savršeno pigmentiran, mat ali dovoljno “sočan” istaknut se vaše usne na najbolji način.

Brown sugar

Nijansa 988 ili Brown sugar  je najtamniji ruž od četiri nijanse iz ove palete nude ruževa, ali je i jedan od najtraženijih. Postojan je, ali i vrlo intenzivne boje, preporučuje se za noćne varijante. Tamno smeđa boja koja podsjeća na ljubičaste ili tamno crvene nijanse je odličan izbor za tamne djevojke, ali mogu ga nositi i smjele i odvažne djevojke svijetle puti.

Pročitaj više o: Nude make-up look​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 980

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 981

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 986

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 988

Povezane teme: usne, ruž, dnevna šminka, večernja šminka, šminka za posebne prigode , usne , mat , trend , večernja šminka , dnevna šminka , moda , nude , proljeće

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Face Awards Balkan: Digital Makeup Event godine

Ovo je jedna prava vještina i prilika da ljubitelji šminke pokažu svoju kreativnost i nevjerojatne sposobnosti transformacije lica i tijela šminkom...