Obavezni beauty proizvodi za plažu

Prvo i osnovno je zaštita lica

 

 


UV zraci svakim danom postaju sve jači, a mi ih često i ne osjećamo na koži. I to je dovoljan razlog da adekvatno zaštitimo svoju kožu.

Zato trebate koristiti kreme sa zaštitnim faktorom, jer se i s njima tamni, a one će vam odlično poslužiti i kao podloga za šminku, ako ju koristite prilikom izlaganja suncu.

Lagana BB krema za prirodni look

 

 


Svaka djevojka koja vodi računa o svom izgledu će u svoju torbu za plažu spakirati i neku od laganih toniranih krema. Za ljeto se preporučuju one tonirane kreme koje sadrže sastojke koji vas štite od UV zraka.

Nanošenjem ovakve kreme imat ćete prirodan izgled lica, blistav i ujednačen ten, a vaša koža bit će hidrirana tijekom cijelog dana i zaštićena od UV zraka.

Modni detalji

 

 


Šeširi za plažu imaju višestruku korist. Oni vas štite od jakog sunca i štetnog zračenja, ali predstavljaju i bitan modni detalj, ako želite biti u trendu ovog ljeta. Pored toga, vrlo su simpatični i lijepi, a s njim ćete se osjećati kao prava dama.

Zaštita za usne

 

 


Tijekom ljeta vam je potrebna i zaštita za usne. Najbolje je ponijeti balzam za usne koji također sadrži zaštitni faktor. Stik za usne će regenerirati dehidriranu kožu usana tijekom vrelih dana. 

Pročitaj više o: Priprema kože za ljeto by Isabella Rakonić​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Nude Magique BB Krema Medium

Povezane teme: lice, stil, dnevna šminka, njega , BB krema , stil , moda , ljeto

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ulje za lice: sve što ste željeli znati

Ulja su jedan od najstarijih proizvoda za njegu kože bez kojih današnja kozmetika ne bi ni postojala....