Oblikujte obrve prema formi lica 

Posebno zato što ih morate naglasiti kada se šminkate, naši savjeti će vam pomoći u odabiru oblika koji savršeno pristaje formi vašeg lica.
 

 

 

1. Ovalno lice

Ovo je savršen oblik lica, te obrve ne igraju veliku ulogu u ovom slučaju. Nježni kutovi, koji lagano "spuštaju" obrve, pravi su izbor za vas.

Lice vam neće izgledati ovalno, a nećete ni odavati skrivene osjećaje "na prvu loptu". Od velikog značaja svim damama s ovakvim obrvama je kist, kojim će moći jednostavno, u svakoj prigodi popraviti oblik.

2. Okruglo lice

 

 


Lice će vam izgledati manje okruglo, ako budete izbjegavale oble obrve. Zaoštrite ih i tako "otvorite" oko, i učinite lice manje okruglim.

Za poseban look, blago  docrtajte obrve put gornje linije, i bilo koje sjenilo će vam magično pristajati. 

3. Duguljasto lice

 

 


Ravne, horizontalne obrve su pravi izbor za vas. Izgledat ćete poput supermodela, imat ćete senzualan pogled, i vaše lice izgledat će manje duguljasto.

Poput klasične Parižanke, naglasite obrve i kombinirajte ih s crvenim usnama. I neobavezna šetnja izgledat će kao šetnja svjetskim modnim pistama!

4. Kockasto lice

Imate li kockasto lice, vaš cilj treba biti - jake obrve, ali s blagim zaobljenjem. Upravo takve obrve bit će najbolji prijatelj naglašenoj bradi. 

5. Srcoliko lice   

 

 


Učinite vaše lice nježnijim, oblikovanjem obrva na ovaj način: zamislite da je centralna točka brade dno srca, a obrve vrh.

Debljinu procijenite same prema svom karakteru, ali ne smijete napraviti pretanke i blijede obrve. Neka one budu okvir vašeg lica.

6. Lice u obliku dijamanta

Najširi dio lica poželjno je suziti, a to ćete postići zaobljenim obrvama. Ovaj oblik preporučuje se i za mnoga srcolika lica, ali posebno je efektan kod "dijamantskog".

Bonus savjet: Probajte L'Oreal 3 u 1 olovu za obrve i olakšajte sebi čitav proces uljepšavanja! Osim olovke u boji i nevjerojatno mekane četkice, ova olovka sadrži i olovku na bazi voska, za savršeno fiksiranje obrva.

Kada boju obrva učinite intenzivnijom, i počešljate obrve četkicom, bezbojna olovka za fiksiranje stavlja točku na sređivanje i spremne ste za izlazak - bilo kuda! Mnoge poznate dame toplo preporučuju upravo Brow Artist olovku. Praktičan proizvod bez kojeg se nećete moći sjetiti kako ste prije uređivale obrve. 

Pročitaj više o: Četiri savjeta za gušće i duže trepavice​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert 102 - Cool Blond

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert 107 - Cool Brunette

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert 106 - Grey Brunette

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, oči , trend , stil , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Znaš li što je to mikropigmentacija?

Namijenjena je uljepšavanju, mijenjanju ili korigiranju specifičnih nepravilnosti lica ili tijela...