Oblikujte obrve prema formi lica 

Posebno zato što ih morate naglasiti kada se šminkate, naši savjeti će vam pomoći u odabiru oblika koji savršeno pristaje formi vašeg lica.
 

 

 

1. Ovalno lice

Ovo je savršen oblik lica, te obrve ne igraju veliku ulogu u ovom slučaju. Nježni kutovi, koji lagano "spuštaju" obrve, pravi su izbor za vas.

Lice vam neće izgledati ovalno, a nećete ni odavati skrivene osjećaje "na prvu loptu". Od velikog značaja svim damama s ovakvim obrvama je kist, kojim će moći jednostavno, u svakoj prigodi popraviti oblik.

2. Okruglo lice

 

 


Lice će vam izgledati manje okruglo, ako budete izbjegavale oble obrve. Zaoštrite ih i tako "otvorite" oko, i učinite lice manje okruglim.

Za poseban look, blago  docrtajte obrve put gornje linije, i bilo koje sjenilo će vam magično pristajati. 

3. Duguljasto lice

 

 


Ravne, horizontalne obrve su pravi izbor za vas. Izgledat ćete poput supermodela, imat ćete senzualan pogled, i vaše lice izgledat će manje duguljasto.

Poput klasične Parižanke, naglasite obrve i kombinirajte ih s crvenim usnama. I neobavezna šetnja izgledat će kao šetnja svjetskim modnim pistama!

4. Kockasto lice

Imate li kockasto lice, vaš cilj treba biti - jake obrve, ali s blagim zaobljenjem. Upravo takve obrve bit će najbolji prijatelj naglašenoj bradi. 

5. Srcoliko lice   

 

 


Učinite vaše lice nježnijim, oblikovanjem obrva na ovaj način: zamislite da je centralna točka brade dno srca, a obrve vrh.

Debljinu procijenite same prema svom karakteru, ali ne smijete napraviti pretanke i blijede obrve. Neka one budu okvir vašeg lica.

6. Lice u obliku dijamanta

Najširi dio lica poželjno je suziti, a to ćete postići zaobljenim obrvama. Ovaj oblik preporučuje se i za mnoga srcolika lica, ali posebno je efektan kod "dijamantskog".

Bonus savjet: Probajte L'Oreal 3 u 1 olovu za obrve i olakšajte sebi čitav proces uljepšavanja! Osim olovke u boji i nevjerojatno mekane četkice, ova olovka sadrži i olovku na bazi voska, za savršeno fiksiranje obrva.

Kada boju obrva učinite intenzivnijom, i počešljate obrve četkicom, bezbojna olovka za fiksiranje stavlja točku na sređivanje i spremne ste za izlazak - bilo kuda! Mnoge poznate dame toplo preporučuju upravo Brow Artist olovku. Praktičan proizvod bez kojeg se nećete moći sjetiti kako ste prije uređivale obrve. 

Pročitaj više o: Četiri savjeta za gušće i duže trepavice​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert 102 - Cool Blond

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert 107 - Cool Brunette

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Brow Artist Xpert 106 - Grey Brunette

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, oči , trend , stil , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Šminka za vjenčanje: Našminkaj se sama bez pomoći profesionalnog vizažiste

Bez obzira ideš li na svadbu kao “običan” ili veoma važan gost, kao kuma, djeveruša, ili čak mlada, pravila za savršeno našminkano lice na jednom ovak...