Odaberite maskaru s odgovarajućom četkicom

Ponuda maskara na tržištu je jako velika – maskare različitog oblika, za volumen, gustoću, za uvijene trepavice, maskare s vlaknima.

Međutim, pored formule, sastava i efekta koji želite postići, važno je obratiti pozornost na oblik četkice. Oblik četkice utječe na to kako će maskara izgledati na vašim trepavicama i hoćete li postići željeni efekt.

Na što trebate obratiti pozornost pri kupnji maskare?

Odaberite maskaru s odgovarajućom četkicom


Na prvom mjestu, ne smijete zaboraviti da svaka maskara drugačije izgleda na svakoj djevojci, ovisno o dužini, gustoći i obliku trepavica. Ali kako odabrati četkicu koja će u potpunosti odgovarati vašim željama? Evo naših savjeta:

Četkica od prirodne dlake

Četkica od prirodne dlake daje volumen trepavicama. Što je četkica veća, trepavice će izgledati gušće i duže nakon nanošenja maskare. Trebate uzeti u obzir veličinu očiju. Imate li sitnije oči, maskara s velikom četkicom nije najbolji izbor za vas, jer ćete ju teško nanijeti a da ne zamažete kapak.

Četkica s oštrim vrhom

Odaberite maskaru s odgovarajućom četkicom


Ova četkica je pogodna za djevojke sa sitnijim očima i s njom možete lako dohvatiti i najmanje trepavice u kutovima oka. Drugi dio četkice je širi i služi za podizanje trepavica. Ovakva četkica je idealna za dobivanje „cat-eye“ look-a.

Zakrivljena četkica

Ova četkica se najčešće koristi za dodatno uvijanje. Ona razdvaja trepavice, što pomaže nanošenju maskare bez grudica i nećete imati osjeća težine na trepavicama.

Pročitaj više o: Maskara za prirodan izgled trepavica

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Maskara Push up Angel

  • Maybelline New York Lash Sensational Luscious

    Naručite odmah

Povezane teme: maskara, oči , trend , stil , moda , trepavice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Otkrij koji oblik obrva pristaje baš tebi!

One su te koje uokviruju i stoga ih je potrebno prilagoditi obliku lica, frizuri, godinama… Savršen oblik obrva još će više istaknuti ljepotu očiju, s...