Odabir pravog pudera

 Tekući puder koji savršeno prekriva nedostatke nije uvijek onaj koji odgovara vašem tipu kože. Zato vam donosimo tri savjeta, koji će vam pomoći pri odabiru vašeg savršenog proizvoda.

1. Tip kože

 

 


Svaka žena treba znati koji je njen tip kože. Velika je razlika između masne kože i kože masne samo u T-zoni. Zato morate biti sigurne kakva je vaša koža, kako biste odabrale odgovarajući tekući puder.

Ako još uvijek niste sigurne kojem tipu pripada vaša koža, potražite savjet stručnjaka, koji će lako odrediti vaš tip kože. Tako nećete pogriješiti pri odabiru i koža će vam biti zahvalna na tome.

2. Željeni efekt

 

 


Što želite postići? Ovo je vrlo bitno pitanje koje zahtijeva precizan odgovor. Ako želite glatku, svilenkastu i meku kožu – birajte pudere s mat efektom. Ako želite blagu prekrivenost i sjaj kože – koristite tekući puder s lakšom teksturom koji će licu osigurati sjaj i svježinu. Ako imate brojne nedostatke koje želite sakriti, birajte pudere s formulom koja osigurava dobru prekrivenost. Tako ćete biti sigurne u svoj izgled tijekom cijelog dana.

3.Kvaliteta proizvoda

 

 


Obratite pozornost na sastav pudera! Može se dogoditi da vam neki od sastojaka stvara probleme i jednostavno ne odgovara. Tekući puder je proizvod koji dugo ostaje na licu, i vrlo lako može utjecati na izgled kože. Zato uvijek birajte puder koji dozvoljava koži slobodno disanje!

Uz ovih nekoliko jednostavnih savjeta odaberite pravi puder i istaknite svoju ljepotu na pravi način.

Pročitaj više o: Tri savjeta za postojanost tekućeg pudera​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match Golden Amber

  • L'Oreal Paris Infallible 24-h Matte

  • L'Oreal Paris Nude Magique Cushion TS 3 - Vanilla

Povezane teme: lice, dnevna šminka, večernja šminka, tekući puder , puder , mat

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup trendovi koji pristižu iz Pariza

Iz prijestolnice ljepote, trendova i šika, šuška se o najnovijim makeup trendovima. Neke od njih ćeš i sama zavoljeti, dok će te pojedini samo znasmij...