Olovka za usne umjesto ruža

Ruž dobre kvalitete je proizvod koji svaka djevojka uvijek ima u svojoj kozmetičkoj torbici, neovisno o vremenu i godišnjem dobu. Međutim, zbog velikih vrućina, ljeti se ruževi brže kvare i mijenjaju gustoću, te se lako razmazuju na usnama.

Sigurno vam se nekad dogodilo da u trenutku kad vam najviše treba, iz kozmetičke torbice izvadite ruž koji se rastopio i ne možete ga nanijeti na usne? Ovog ljeta vaše usne će ponovo biti obojene zavodljivim bojama i to pomoću olovke za usne. Čini vam se nemoguće? Pogledajte što o tome misle poznati vizažisti:

Olovka je dugotrajnija

 

 


Kako je posljednjih godina iscrtavanje usana vrlo popularno, kozmetičke kuće nude veliki izbor olovaka za usne različitih boja, nijansi i teksture. Zato će sigurno svaka od vas lako pronaći olovku koja će odgovarati svim vašim zahtjevima.

Zbog svoje specifične formule, olovke za usne se za razliku od ruževa ne razmazuju, postojane su i izdržljive. Kremaste olovke se lako nanose i idealne su za ljetni ombre efekt na usnama. Želite li savršeno konturirane usne, onda vaš izbor treba biti olovka malo tvrđe strukture. 

Olovka je kompaktnija

 

 


Tijekom proljetnih i ljetnih dana više vremena provodimo vani. Lijepo vrijeme donosi puno zabave, susreta, šetnji i putovanja. A u vašoj kozmetičkoj torbici trebate imati što manje proizvoda. 

Zato je olovka za usne sve što vam treba. Ne zauzima puno mjesta i možete ju uvijek imati pri ruci. Volite li često mijenjati boje na usnama, odaberite nekoliko olovaka u različitim nijansama i možete krenuti gdje god želite.

Pročitaj više o: Kako kombinirati olovku za usne i ruž​

Za ovaj izgled preporučujemo

 • Maybelline New York Color Drama Kohl 110 Pink So Chic

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Drama Kohl 150 Fuchsia Desire

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Drama Kohl 410 Fab Orange

  Naručite odmah
 • Maybelline New York Color Drama Kohl 630 Nude Perfection

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, usne , trend , stil , moda , proljeće

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Adekvatna njega ruku poslije učestalog pranja

Iako se u posljednje vrijeme pravilno i redovito pranje ruku povezuje samo sa sprječavanjem širenja koronavirusa, pranje ruku je oduvijek predstavljal...