Ombre usne by Petra Mamić

Ombre stil

Ombre usne by Petra Mamić

Ombre stil je jako popularan već godinama, na kosi, na noktima, na odjeći, ali i na usnama. Ombre znači imati dvije ili više nijanse koje se međusobno stapaju. Pošto jako volim naglašavati usne i igrati se s različitim bojama i nijansama, odlučila sam se poigrati i s kreiranjem ombre efekta na usnama.

Postoji nekoliko načina kako dobiti ovakav efekt na usnama, a ja ću vam danas ispričati kako ja to radim. Koristila sam Maybelline Super Stay Matte Ink tekuće ruževe u nijansi Lover (15), Dreamer (10) i Loyalist (05) te Maybelline Color Sensational olovku za usne u nijansi Dusty Rose. Mislim da se ove nijanse savršeno slažu zajedno i dati će lijepe ombre lips, a vizualno će ih i povećati.

Prvo sam se pobrinula da su mi usne meke i glatke te napravila lagani piling te nanijela tekući puder (Maybelline Super Stay – Cameo), a područje oko usana ujednačila sam korektorom (Maybelline Affinitone – Sand).

Olovka za usne

Ombre usne by Petra Mamić

Olovkom sam ocrtala usne točno po liniji usana kako bi dobila dojam još punijih usana. Zatim sam nanijela najtamniju nijansu (Lover) na veći vanjski dio usana, a srednju nijansu (Dreamer) na ostatak usana pazeći da ne radim oštre prelaske. Najsvjetliju nijansu (Loyalist) nanijela sam na unutarnji dio usana te sve lagano blendala malom četkicom. Višak ruža možete ukloniti tako da stisnete maramicu između usana, a ako ste negdje pogriješile u obrubljivanju uvijek se možete spasiti s korektorom.

Ovi mat ruževi savršeno izgledaju zajedno na usnama, lijepo se stapaju te su dugotrajni i baš sam zadovoljna dobivenim rezultatom.

Ovaj put sam se odlučila za dnevni make up i suptilnije, ali opet vidljive prijelaze, ali možete probati kombinirati i jarke i upečatljive nijanse. Smatram da make-up ne trebamo shvaćati previše ozbiljno te se treba odvažiti i isprobati nešto novo.

Pročitaj više o: Make Up in the City 2:25. epizoda – Šminka za večer ili posebne prilike (VIDEO)

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink Lover

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink Dreamer

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink Loyalist

    Naručite odmah

Povezane teme: usne, Petra Mamić

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Našminkaj se tako da ti zubi izgledaju bjelje!

Iako je izbjeljivanje zubi u stomatološkim ordinacijama sve popularnije, sigurni smo da si barem jednom, s više ili manje uspjeha, isprobala i neki od...