Ovo su smeđe nijanse koje ćeš nositi na svojim usnama i trend su sezone!

Smeđa boja je prošle godine doživjela ekspanziju kad je riječ o modnim komadima, pa je logično da je postala trend i kad je riječ o makeup-u. Ove zime, na svojim usnama moraš imati neku smeđu nijansu ako želiš biti u trendu.

Već smo pisali da 90-e godine imaju svoj čuveni comeback. Opsesija koja je vladala oko njih, što se nas tiče, ne prestaje ni kad je makeup u pitanju. Ono što je karakteristično za trend 90-ih je ta čuvena smeđa olovka na usnama koju smo rado prihvatili, ali smeđe nijanse ruževa koje ćeš nositi na svojim usnama su trend sezone.

Zašto je smeđa boja na usnama tako brzo prihvaćena i zašto je postala trend, makeup artisti pravdaju činjenicom da su zemljani tonovi lako usporedivi sa svakim tenom.

Kako izabrati odgovarajuću nijansu?

Ovo su smeđe nijanse koje ćeš nositi na svojim usnama i trend su sezone

Ako ste kao i mi poludjeli za ovim trendom, jako je važno izabrati pravu nijansu smeđe boje koja odgovara vašem tenu. Djevojke s tamnijim tenom trebale bi birati blijeđe smeđe nijanse i smeđe boje jer će tako postići idealnu kombinaciju boje ruža i boje tena. NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick (nijansa Free Spirit) je idealna nijansa koja bi upotpunila ovaj ton. Suede Matte Lipstick od NYX Professional Makeup-a ima visoko pigmentiranu formulu s puderastim mat finishom, pa je ova nijansa idealna za djevojke s tamnijim tonom kože.

Svjetlijim tonovima kože najbolje pristaju smeđe nijanse koje imaju u sebi crveni i narančasti podton, dok djevojke s baš svijetlom kožom trebaju birati čuvenu boju cigle. L'Oreal Paris Colour Riche Original Satin Lipstick (nijansa Irreveren) će idealno pristajati svjetlijem tenu. Kremasta formula koja je obogaćena arganovim uljem ne samo da će njegovati i štititi tvoje usne, već će dati i finalni touch djevojkama svjetlije puti.

Savjeti za nanošenje:

Smeđi ruževi zahtijevaju preciznost, potrebna je mirna ruka i strpljenje kako bi ga lijepo i precizno nanijela. Naš savjet je uvijek koristiti olovku u sličnoj ili približnoj nijansi i prvo uokviriti usne prije samog nanošenja ruža. NYX Professional Makeup Line & Loud olovka za usne 09 Total Baller je idealna nijansa smeđe olovke, koju trebaš imati u svom neseseru. Dugotrajna olovka za usne s uljem jojobe dodatno će ih hidratizirati i dati punoću. Kremasta formula će ti omogućiti lako i precizno nanošenje. Idealna olovka za oblikovati svoje usne i pripremiti ih za ruž u tvojoj idealnoj smeđoj nijansi.

Kakav makeup treba pratiti smeđu nijansu ruža:

Kad je makeup u pitanju koji treba pratiti smeđi ruž, prije svega trebaju dominiraju zemljani, neutralni tonovi, kako bi ruž došao do izražaja i bio nositelj tvog makeup-a. Smeđi ruž odlično funkcionira sa sjenilima u zemljanim nijansama i metalik sivim tonovima. Maybelline Nudes of New York paleta sjenila za oči pokriva sve ove nijanse, pa je idealan izbor ako se dvoumiš oko odabira palete. Ako se želiš poigrati s makeup lookom i učiniti ga malo svečanijim, možeš koristiti eyeliner u tamno smeđoj ili crnoj nijansi i svom makeup looku dodati taj wow efekt.

Jesi li i ti ljubitelj smeđih nijansi i planiraš li na svojim usnama nositi smeđe tonove? Piši nam u komentarima.

Pročitaj još: Znaš li pravu razliku između iluminatora i highlightera?

Za ovaj izgled preporučujemo

 • NYX Proffesional Makeup Suede Matte Lipstic

  Naručite odmah
 • L'Oreal Paris Color Riche The Nudes

  Naručite odmah
 • NYX Professional Makeup Line Loud Total Baller

  Naručite odmah
 • Nudes Of New York

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, stil, usne , nude , nyx, Maybelline New York, Maybelline New York, NYX, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako prepoznati puder koji će odgovarati potrebama tvoje kože?

Puder je makeup proizvod koji se bira pažljivo, evo kako izabrati onaj koji odgovara potrebama tvoje kože...