Oživite duh zlatne ere Hollywooda: Make-up trikovi najvećih filmskih diva

 

Marilyn Monroe

 

Respect is one of life's greatest treasures. #MarilynMonroe #MiltonHGreene

A photo posted by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on


Kad god bi se jedno od najpoznatijih lica svijeta filma pojavilo na velikom platnu, svaki muškarac u publici bio bi osvojen. Plavokosa glumica bila je poznata po karakterističnom sjaju kože, ali taj sjaj nije postizala zahvaljujući golemoj energiji koju je imala, već je on bio rezultat hormonske kreme koju je nanosila. Zbog toga je zvijezda filma „Neki to vole vruće“ odvraćala svačiju pažnju u svakom kadru. Čim bi se ona pojavila, vrijeme bi stalo!

Kako postići takav izgled?

Danas znamo da stručnjaci ni u kom slučaju ne preporučuju ove kreme, ali stručnjaci za šminku su se dosjetili kako kopirati izgled lijepe Marilyn: sve što  je potrebno je pomiješati primer bisernog sjaja s tekućim puderom. Rezultat je isti!

Audrey Hepburn


Desetljećima od prvog osmijeha pred kamerama, zvijezda filma „Doručak kod Tiffanyja“ inspiracija je pripadnicama nježnijeg spola. Njena najveća tajna je jednostavnost kojom je postizala puno, naročito „doll look“ koji se ogledao u njenom pogledu.

Iako je nanosila debeli sloj maskare, izgledala je prirodno, a priča se da joj je to polazilo za rukom, jer je nakon svakog nanesenog sloja iglicom razdvajala trepavicu po trepavicu!

Kako postići ovaj izgled? Danas nam srećom nije potrebna ova ne baš sigurna metoda - dovoljno je nanijeti  maskaru L'Oreal Extra-Volume Collagène, koja omogućava i do dvanaest puta veći volumen - i to bez grudica!

Greta Garbo

 

Thank you for 900 followers! 😘 Greta, 1920's ✨

A photo posted by Greta Garbo ♡ (@alwaysgretagarbo) on

 

Dramatičan make-up na očima ove filmske dive inspirirao je brojne holivudske ljepotice, između ostalih i slavnu Marilyn Monroe. To je svakako bilo s razlogom:  jedan pogled na njene oči imao je magnetski učinak - jednostavno ne biste mogli skinuti oka s nje. U Hollywoodu se šuškalo da je Greta u tome uspijevala, jer je na kapke nanosila vrlo tanak sloj vazelina, a potom neutralni puder sve do obrva.

Kako postići ovaj izgled?  Uvijek u toaletnoj torbici imajte L’oreal Infallible Mattifying Base, koje će matirati kožu s učinkom koji će trajati tijekom cijelog dana!

Pročitaj više o: 3 najzanimljivija make-up izdanja slavnih koja smo vidjeli ove jeseni

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se