Palete sjenila za oči za svaki ten

Iako nas beauty trendovi često uvjeravaju u suprotno, istina je da ne može svaka djevojka nositi bilo koju boju sjenila na očima. U ovakvim situacijama treba voditi računa o tenu, ali i o nijansi make-up proizvoda koji koristite. Bez obzira na to imate li svjetliju ili tamniju kožu, paleta sjenila je neizbježan proizvod u šminkanju jer vam omogućuje postizanje efektnog izgleda za svaki dan i svečane prilike.

1. Izrazito svijetli ten

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Jarki i topli tonovi na svijetloj podlozi daju odličan kontrast pa su ove boje rezervirane samo za posebne prilike kada želite ostaviti efektan izgled. No, za svakodnevnu nijansu, djevojkama svjetlije puti preporučuju se nježno ružičaste nijanse i nude tonovi koji će djelovati prirodno i nenametljivo. Neobičan sjaj i tekstura koju garantira Maybelline New York The 24karat Nudes paleta sjenila doprinijet će jedinstvenom i upečatljivom izgledu. S druge strane, Maybelline New York The Burgundy Bar paleta idealna je za žene koji vole efektniji i glamurozniji izgled.

2. Svjetliji ten s toplim podtonom

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Vaše lice je kao platno na kojem sve boje savršeno pristaju. Od efektnih tamnih boja do bordo boje koja je potpuni hit ove sezone, vi se, u skladu s prilikom za koju se šminkate, možete odlučiti za bilo koju nijansu. Savršeni efekt postići ćete toplim nijansama s crvenim tonom pa se možete odlučiti za različite nijanse bordo sjenila koja ćete kombinirati sa zlatnim tonovima na unutarnjoj strani kapka. Srećom, The Burgundy Bar paleta sjenila ima sve što vam je potrebno.

3. Tamniji ten

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Iako to ne djeluje tako, savršeni efekt na ovoj boji kože postići ćete upravo kontrastom. Odlučite se za svjetlucave nijanse zlatne boje koja vam savršeno pristaje i sparite je s nekom od zemljanih nijansi. Za postizanje dramatičnog izgleda dodajte najtamnijoj nijansi smeđe boje malo crnog sjenila. Make-up stručnjaci savjetuju da je The 24karat Nudes paleta savršen odabir jer vam pruža priliku da iskombinirate sve što poželite. No, za svakodnevni look se preporučuje nježna i svjetlucava nijansa krem boje koju možete pronaći u The Burgundy Bar paleti.

Pročitajte više o: 4 nezamjenjiva savjeta za sjenila za oči

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline Burgundy Bar Palette

Povezane teme: šminka, sjenila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Boja očiju određuje tvoj makeup look

Svaka boja očiju je specifična, a kako bi u potpunosti došla do izražaja i kako bi tvoj pogled bio još ljepši i izazovniji, potrudi se pronaći nijanse...