Pamela Ramljak – zablistaj kao lice s naslovnice

Hrvatska pjevačica i bivša Feminemka, Pamela Ramljak, vrlo je odvažna kada je make up u pitanju i ne boji se s vremena na vrijeme eksperimentirati s bojama. Pamela je na donju liniju kapka nanijela intenzivnu plavu olovku za oči kojom je postigla efekt istaknutog pogleda. Olovkama u boji oči se mogu jednostavno i brzo naglasiti, no važno je omekšati rubove kapaka kako bi se postigao prirodniji i elegantniji izgled, što je Pameli uspjelo.

 


 Na gornje kapke pjevačica je nanijela svijetlo smeđe i zlatne nijanse sjenila koje idealno pristaju i svijetloputim i tamnoputim ženama. Prednost zagasitih i zemljanih tonova sjenila je što gotovo uvijek ostavljaju dašak glamura i elegancije u svakoj kombinaciji, a koži daju svjetlucav i prirodniji izgled. Svoje obraze, Pamela je dodatno začinila zlatnim tonovima koji su na njenoj prirodno svijetloj puti ostavili dojam lagane preplanulosti. Za potpuni look, bivša Feminemka naglasila je usne ružem boje kože koji suptilno i savršeno pristaje uz intenzivno naglašene oči. 


 Oblik obrva izuzetno je važan za cjelokupni izgled lica, a nevješto oblikovane i pretanke obrve narušit će dojam bez obzira na ostatak make up-a, zbog čega i sama pjevačica posebnu pozornost posvećuje upravo ovom detalju, održavajući svoje obrve urednima s lagano naglašenim lukom koje pristaje njenom tipu lica.

 


 

Povezane teme: šminka, poznati, sjenila za oči , poznati , stil

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Primer - makeup proizvod vrijedan pažnje

Možda ne tako prisutan u svakodnevnom šminkanju, ali svakako proizvod koji je zaslužan za blistav izgled kože i potpuno ujednačen ten. U pitanju je pr...