Pet trikova za bržu make-up rutinu

1. Preksočite tekući puder

 

 


Koža lica će vam biti zahvalna ako nekad preskočite nanošenje tekućeg pudera. Umjesto njega koristite puder u prahu koji ćete nanijeti na cijelo lice kružnim pokretima pomoću velikog kista.

Univerzalni L'Oreal Paris True Match Genius predstavlja čak četiri proizvoda u jednom i idealan je za svako užurbano jutro.

2. Sjenilo za oči kao highlighter

 

 


Odaberite sedefasto sjenilo u nude nijansi i koristite ga umjesto highlightera. Nanesite ga u kutove očiju, ispod obrva, iznad gornje usne i na vrh jagodične kosti.

3. Ruž umjesto rumenila

 

 


Ovo je trik kojim su se služile naše bake, a kako su ovog proljeća aktualna rumenila u ružičastim tonovima, nakon što na usne nanesete svoj omiljeni ruž, nanesite ga i na obraze i prstima ravnomjerno utapkajte. Efekt će vas oduševiti!

4. Preskočite iscrtavanje obrva

 

 


Nemojte trošiti vrijeme na iscrtavanje obrva, nego se poslužite četkicom od stare maskare i samo ih počešljajte. Ovako ćete postići prirodan look vaših obrva.

5. Bronzer umjesto sjenila

 

 


Nanijele ste maskaru i nemate vremena za izvlačenje savršene linije tušem za oči? Osjenčajte vaše kapke tako što ćete bronzer nanijeti umjesto sjenila.

Pročitaj više o: Kojim redom treba nanositi make-up proizvode​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris True Match Genious

  • L'Oreal Paris Color Rich Matte 101 Candy Silhouette

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Lombre Pure

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, maskara, sjenila za oči , oči , puder , usne , mat , nude , rumenilo, proljeće, obrve

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Vrećice ispod očiju: Neprijatelji svježeg izgleda

Prije nego krenemo s uklanjanjem vrećica ispod očiju, hajmo otkriti što su uzroci nastajanja. Kad to znamo, onda je problem lakše riješiti. Uzrok vreć...