Po čemu se micelarna voda razlikuje od drugih sredstava za uklanjanje šminke?

Loše uklonjen puder koji ostaje u porama i stvara nesavršenosti na koži. Jutarnji ostaci maskare i tuša za oči od prošle noći. Bezbroj iskorištenih blazinica jer se sredstvo za uklanjanje šminke mora nanijeti bezbroj puta.

Ako se u nekoj od ovih situacija prepoznajete, onda vam je micelarna voda itekako potrebna. 


Ako se još uvijek niste upoznale, dozvolite da vam predstavimo proizvod koji će promijeniti vašu rutinu čišćenja lica i uklanjanja šminke.

Micelarna voda je unikatni beauty pomoćnik koji se sastoji od prečišćene vode, micela koje uklanjaju nečistoće i glicerina koji hidrira kožu i daje joj mekoću.

Po čemu se točno micelarna voda razlikuje od drugih proizvoda za uklanjanje šminke?


Razlika je u njenom sastavu koji je vrlo minimalistički: voda, micele i glicerin. Dok razna ulja i losioni za čišćenje lica imaju puno duže liste sastojaka, koji mogu biti neodgovarajući za osjetljivo lice, ova tri elementa micelarne vode su istovremeno efikasni i nježni prema svakom tipu kože.

Sitne čestice micele u jednom potezu, bez trljanja poput magneta privlače sve nečistoće na koži i neagresivno uklanjajuju šminku i višak sebuma. Glicerin hidrira kožu lica i čini ju mekom i nježnom.

Pored toga što će vam za uklanjanje šminke biti potreban neuporedivo manji broj blazinica, jedna od najznačajnijih prednosti micelarne vode je ta što se ne mora ispirati nakon nanošenja.

Na kraju, kako odabrati pravu micelarnu vodu za svoj tip kože?


Kako se rutina njege razlikuje ovisno o tipu kože, tako trebate koristiti i odgovarajući proizvod kako biste iskoristile sve njegove prednosti. L'Oréal Paris micelarna voda za osjetljivu i suhu kožu će ju umiriti i pažljivo ukloniti šminku s lica, očiju i usana, dok će njena varijanta za normalnu do mješovitu kožu savršeno pročistiti masnije tipove.

Stručnjaci iz L'Oréal Paris laboratorija kreirali su ovu micelarnu vodu za njegu kože svake žene, neovisno o starosti, tipu kože ili stilu života. Ovakva moderna inovacija pruža nesvakidašnji užitak u čišćenju i njezi kože koji traje kraće i ostavlja vaše lice blistavim i zadovoljnim.

Pročitaj više o: 5 proizvoda za njegu kože kojih se ne odričemo

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive and Dry Skin

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris Micellar Water Sensitive Skin Normal to Mixed

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , oči , maske za lice

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ovo su smeđe nijanse koje ćeš nositi na svojim usnama i trend su sezone!

Zemljani tonovi su u trendu, ali smeđe nijanse su nešto što je boja sezone, potrudi ih se nositi na svojim usnama...