Popravi slomljeni kompaktni puder u samo 3 koraka

Vjerojatno nema djevojke kojoj ovakva situacija nije poznata. To je onaj grozan osjećaj kada gledaš svoj omiljeni puder kako pada, a ti ne stižeš na vrijeme reagirati. I... puder je na podu. I to u dijelovima. Kada ti se ovako nešto sljedeći put dogodi, ne očajavaj i ne pomišljaj odmah na kupnju novog proizvoda.

Samo tri koraka te dijele od popravljenog kompaktnog pudera, spremnog za uporabu!

Prvi korak: Dodatno smrvi slomljeni puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Zvuči suludo? Ne brini, upravo to trebaš napraviti za početak. Trik je u tome da usitniš velike komade pudera što bolje možeš, a tu ti može pomoći najobičniji štapić za uši. Kad završiš, izmrvljeni puder vrati u kutijicu.

Drugi korak: Ravnomjerno rasporedi puder

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Posluži se pamučnom blazinicom za skidanje šminke i dobro pritisni proizvod u kutijici. Vjerojatno ćeš ovo morati ponoviti više puta, ali kada se sjetiš što ćeš time dobiti, neće ti biti teško. Potrudi se da smjesa na kraju bude potpuno ravna.

Treći korak: Čišćenje

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Nakon mrvljenja i pritiskanja pudera, sto posto smo sigurni da su zrcalo i kutijica potpuno uprljani. Ali to te uopće ne treba dodatno izbaciti iz takta jer ipak si upravo uspjela popraviti svoj slomljeni puder. Hej, priznaj da to nije mala stvar! Opet možeš iskoristiti štapić za uši i očistiti zrcalo i kutijicu. Ako ti sama ne odaš tajnu, nitko neće ni primijetiti da je tvoj kompaktni puder nekada bio u komadima.  

Pročitaj više o: Uz par trikova izaberite savršen kompaktni puder

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Perfecting Powder

  • L'Oréal Paris True Match Ultra Matte Powder

Povezane teme: puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Koje makeup proizvode nosiš na putovanje?

Fantastični Điki, Paula i Tea su pored odgovora na ova pitanja podijelili s nama i sadržaj njihovih kozmetičkih torbica za putovanje. Otkrili su nam k...