Power Fabric by Giorgio Armani

Vrhunski stručnjaci za ten u laboratorijima Giorgio Armani Beauty kreirali su Power Fabric, novu tekuću podlogu koja pruža dugotrajno prekrivanje i osjećaj druge kože uz prozračan i blistav finiš, te besprijekornu postojanost u svim okolnostima.

Baš poput kultnog Armanijevog sakoa, Power Fabric pripovijeda priču o uspješnoj, samopouzdanoj, modernoj i elegantnoj ženi.

Power Fabric neizostavan je korak u makeup rutini - prekriva nepravilnosti i ujednačava ten za prirodan izgled bez osjećaja težine. Obavija kožu prozračnim velom koji naglašava crte lica i uklanja sve znakove umora. 

Giorgio Armani Beauty donosi novu razinu izvrsnosti u makeupu: podlogu koja se temelji na inovativnim tehnološkim postignućima. 

POWER FABRIC, PRILAGOĐENA FORMULA ZA BESPRIJEKORAN TENPower Fabric predstavlja tehnološku inovaciju dobivenu iz spoja dviju legendarnih formula, MAESTRO FUSION MAKEUP i EYE TINT. 

Nadahnut odlikama formule MAESTRO FUSION MAKEUP, Power Fabric je koncentracija ulja koja ten obavija dugotrajnim, blistavim velom bez masnog sjaja. Kao i tekuće sjenilo za oči EYE TINT, Power Fabric sadrži suspenziju pigmenata koja bojama daje čistoću i intenzitet. Revolucionarna formula: iznimno fina suspenzija ulja/pigmenata koja se lako nanosi i besprijekorno stapa s kožom, pružajući nezaboravno osjetilno iskustvo. 

SNAŽNA UČINKOVITOST ULJA

Čemu podloga ako nije postojana? Kako bi postigli optimalne rezultate, naši su stručnjaci odabrali tri skupine sirovina različitog stupnja hlapivosti: 
-   nehlapiva otapala (ulja), koja jamče osjećaj ugode pri nanošenju 
-   poluhlapiva otapala, koja olakšavaju nanošenje i omogućuju optimalno stapanje nijanse podloge s tenom 
-   hlapiva otapala, koja osiguravaju postojanost makeupa.

IZNIMNO FINI PIGMENTI

Kako bi se postiglo savršeno prekrivanje, odabrani su djelotvorni pigmenti iz kojih su dobivene iznimno fine čestice boje vrhunske kvalitete. Visoki udio pigmenata (16%) omogućuje optimalno prekrivanje.

JEDINSTVENA TEKSTURA


Giorgio Armani Beauty po prvi put predstavlja podlogu čiju iznimno prozračnu formulu odlikuje i visoka moć prekrivanja. Tekstura se nakon nanošenja stapa s kožom i učinkovito skriva nepravilnosti ispod prozračnog, mat vela koji na koži ne ostavlja osjećaj težine. Besprijekorni rezultati traju 16 sati.Ova je podloga neizostavan dio makeupa za žene koje točno znaju što žele: biti lijepe, prirodne i samopouzdane.

UČINKOVITA ZAŠTITA 

Sa zaštitnim faktorom 25, Power Fabric pruža učinkovitu svakodnevnu zaštitu od UVA i UVB zraka, s razinom zaštite PA++. Idealno je rješenje za cjelodnevnu zaštitu kože. 

ŽENE ŽELE POSTOJANOST, PREKRIVANJE I OSJEĆAJ UGODE 

U sklopu ispitivanja potrošača koje je provedeno na 69 bjelkinja u dobi od 25 do 55 godina s nepravilnostima na koži, ispitanice su izjavile sljedeće:
-   proizvod ostavlja ujednačen i homogen finiš na koži (93%)
-   proizvod je toliko prozračan da uopće nisu imale dojam da nose makeup  (93%) 
-   podloga odlično prekriva nepravilnosti (91%)
-   proizvod je postojan i 16 sati nakon nanošenja (86%) 
-   boja se ne mijenja i ne blijedi – postojana je cijeli dan (85%).

RASPON NIJANSI ZA SVE TONOVE KOŽE

Svaka je žena jedinstvena, stoga podloga power fabric dolazi u 12 nijansi koje pristaju svim tonovima kože. Formula je prilagođena svakoj nijansi te omogućuje optimalno prekrivanje bez neujednačenosti ili gubitka sjaja, čak i na najtamnijem tenu.

DVA NAČINA UPOTREBE I NANOŠENJA

Power Fabric se koristi kao podloga na cijelom licu, a može se nanositi i samo na pojedine dijelove ako želite popraviti šminku.    

Nanošenje četkicom, za profesionalni finiš: 

ČETKICA ZA PODLOGU 

Ova je četkica sa sintetičkim vlaknima idealan odabir za tekuće podloge. Lagano suženi vrh osigurava precizno i jednoliko nanošenje uz trenutačno stapanje tekstura i tena, čime se postiže savršeno prekrivanje i osjećaj druge kože. 

Nanošenje vršcima prstiju, za personalizirane rezultate: Tekuća se tekstura jednostavno nanosi i razmazuje vršcima prstiju – zagrijava se na dodir te se trenutačno stapa s kožom. Ovom se metodom može nanijeti više slojeva, prema potrebi, pri čemu se zadržava osjećaj prozračnosti.

DIZAJN PAKIRANJA KAO SIMBOL MOĆINa bočici se ističe crni, lakirani čep s novim monogramom GA u crvenoj boji, koja odražava snagu i samopouzdanje. Pritiskom na pumpicu izlazi optimalna količina podloge Power Fabric. 

Elegantnu i profinjenu bočicu eliptičnog oblika krasi prepoznatljivi dizajn. 

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani: 

„Kao visažistici, ideja o kombiniranju postojane podloge s nevidljivim finišem zvučala mi je  proturječno. Stoga sam Power Fabric isprobavala u idealnim uvjetima za testiranje - pod snažnim svjetlima fotografskog studija koja zahtijevaju česta popravljanja makeupa, kako bi koža i nakon višesatnih snimanja izgledala savršeno.
Rezultati su me uistinu impresionirali.“

Pročitaj više o: Ležerna elegancija - novi ARMANI CODE COLONIA​

Povezane teme: šminka, lice, tekući puder , puder , trend , moda , Armani

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Krenimo u avanturu protiv neželjenih bora oko očiju!

Znaj da s godinama proizvodnja kolagena sve više opada, što rezultira postupnim gubitkom elastičnosti kože i pojavom sitnih linija oko očiju. Evo klju...