Pravilna njega kože lica poslije sunčanja

Ljetnji dani su savršeni za provođenje vremena na plaži, gdje smo uglavnom izložene suncu. Neovisno o umirujućem djelovanju morske vode i sunčeve energije u ljetnim mjesecima, često izlaganje sunčevim zracima utječe na našu kosu i kožu.

Zbog visokih temperatura koža često gubi puno vode, stoga ju moramo posebno njegovati i hraniti.  

Hidratacija

 

 


Gubitak vode je jedan od najčešćih problema koji se mogu javiti tijekom ljeta, zbog visokih temperatura. Zato je iznimno važno tijelo redovito osvježavati vodom.

Za svoje tijelo pobrini se tako što češ piti dosta vode, a svoju kožu hidriraj određenim proizvodima. Ako preskočiš taj dio njege mogu se pojaviti bore i linije na koži. I dok provodiš vrijeme na plaži, ne smiješ zaboraviti na njegu, te na svoju kožu nanesi kremu sa zaštitnim faktorom.

Morska voda isušuje našu kožu, zato nakon izlaska iz mora lice umij čistom vodom. Također, ne zaboravi i na njegu prije i poslije izlaganja suncu koja je jako bitna.  

Očisti kožu

 

 


Nakon plaže svoju kožu temeljito očisti, jer se tijekom dana na njoj skupljaju nečistoće i masnoće, zbog utjecaja visokih temperatura. Za čišćenje lica upotrijebi L’Oreal Paris Pure Clay gelove za čišćenje koji su namijenjeni za svaki tip kože i temeljito čiste lice.

Zatim, na očišćenu kožu nanesi dobru hidratantnu kremu koja će nahraniti tvoje lice poslije opuštajućeg dana provedenog na plaži. 

Pročitaj više o: Priprema kože za ljeto by Isabella Rakonić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Red

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Green

Povezane teme: lice, njega , maske za lice, ljeto

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako odabrati rozi ruž za usne prema tonu kože

Svaka žena u svojoj torbici osim klasičnog crvenog, mora imati bar jedan dobar rozi ruž za usne...