Predstavljamo tekući puder koji odolijeva svakodnevnim izazovima

L'Oréal Paris nas uvijek razveseli novostima iz beauty svijeta. Ovaj put novitet stiže kao renovacija njihovog poznatog tekućeg pudera uvelike hvaljenog od strane domaćih i stranih influencerica. U pitanju je Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder sa SPF zaštitom i novom formulom! Kao i uvijek kad se radi o novitetima, odlučili smo isprobati ovaj novi tekući puder na djelu i podijeliti prve dojmove s tobom.

Predstavljamo Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder

L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder je “nasljednik” čuvenog istoimenog pudera. Kao što smo već spomenuli, ono što razlikuje ovaj tekući puder od svog prethodnika svakako je SPF 25 kao i nova tehnologija koja omogućuje lagan, prozračan osjećaj na koži uz dugotrajnu postojanost i visoku pokrivenost. Upakiran je u lijepu prozirnu staklenu bočicu, koja odaje dojam jednostavne elegancije, ali nas je puno više zanimalo što se to novo krije unutar bočice. Iz tog smo razloga izabrali odgovarajuće nijanse i odlučili ga staviti na sedmodnevni test, kako bismo najbolje shvatili odolijeva li ovaj tekući puder zaista odolijeva svakodnevnim izazovima.

Prvi dojam: Dopušta koži da diše

Možda si navikla na mat pudere i pudere gušće teksture. Međutim, preporučujemo ti da izabereš onaj laganije teksture, koji će dozvoliti tvojoj koži da diše. Upravo to čini novi L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder.

Na poleđini bočice piše da osigurava svjež izgled lica, postojanost i do 24h*, prekriva nesavršenosti, ne prenosi se i ne stvara efekt maske. Nakon prvog korištenja, otkrili smo da je ovo tekući puder rjeđe do srednje gustoće i nježne teksture, koja zaista pruža lagan osjećaj na koži. Začudilo nas je da tekući puder visoke pokrivne moći može osigurati svjež izgled kože uz osjećaj lakoće na licu tijekom cijelog dana. Uz to, nakon finalnog nanošenja, koža dobiva prirodni satenski finish, koji nam se baš svidio.

Predstavljamo novi tekući puder za prirodan i svjež izgled tijekom cijelog danaTekući puder sa SPF zaštitom

Iako smo to često spominjali, nije na odmet ponoviti da SPF zaštita, odnosno zaštita kože od sunčevih zraka, treba biti neizostavna stavka tvoje skincare i makeup rutine. Iz tog razloga, razveselilo nas je da osim toga što ima visoku pokrivnu moć, Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder sadrži i zaštitni faktor 25! Recimo samo, da je nakon ovog saznanja, naše oduševljene ovim tekućim puderom dodatno naraslo.

Zaključak: Svjež izgled tijekom cijelog dana!

Nakon sedmodnevnog testiranja, vrijeme je za sumiranje dojmova. Prema našem mišljenju, L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekući puder bez sumnje zaslužuje mjesto u tvojoj svakodnevnoj makeup rutini. Ono što smo mi primijetili je da ima visoku pokrivnu moć, a istovremeno pruža koži prirodan i svjež izgled tijekom cijelog dana. Dostupan je u 8 nijansi, tako da ćeš lako pronaći onu koja odgovara baš tvom tenu. Uz to, jako lijepo se nanosi, blenda i nadograđuje. Osim toga, sadrži SPF 25 i pruža koži prirodni satenski finish

Ukratko, ovaj tekući puder sa SPF zaštitom sa svim svojim koristima, učinit će da tvoja koža izgleda prirodno bez puno truda i osjećat ćeš se besprijekorno svakoga dana – jer ti to zaslužuješ!

Jesi li već probala renovaciju L'Oréal Paris Infaillible 24h Fresh Wear tekućeg pudera? Podijeli svoje dojmove u komentarima.

*Samoprocjena, 114 žena

Pročitaj još: Kako najbolje uključiti vitamin C u svoju beauty rutinu

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 125 Natural Rose

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 145 Beige Rose

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 220 Sand

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 200 Golden Sand

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 130 True Beige

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 140 Golden Beige

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 235 Honey

  Naručite odmah
 • L'Oréal Paris Infaillible 24H 300 Amber

  Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, tekući puder , puder , trend , dnevna šminka , proljeće, L'Oréal Paris, makeup, Loreal Paris

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li spremna uz pomoć novog makuep trenda oživjeti svoju omiljenu Barbie lutku iz djetinjstva?

Nakon što je objavljen službeni trailer za film "Barbie", internet je preplavljen novim makeup trendom, evo o čemu je riječ...