Prepoznajte svoju srodnu dušu za šminkanje

Ipak, ne morate puno tražiti srodnu dušu jer je ona već u vašoj blizini. To je osoba koja često koristi vašu šminku i koja će vam uvijek reći kad vam se razmaže tuš za oči ili kad ruž slučajno završi na vašim zubima. To je vaša sestra.

Čak iako vas nervira, sestra je vaš najbolji beauty saveznik, a mi vam otkrivamo nekoliko razloga zašto je to tako. 

1.Na njoj možete eksperimentirati

 

 


Ona će vam dopustiti da na njoj isprobate svoje make-up proizvode, ali i nove trendove. Iako se eksperimentiranje neće uvijek završiti dobro, na svojoj sestri možete isprobati, ali i uvježbati šminkanje. 

2. Koristite iste ili slične proizvode

 

 


Vaša sestra vjerojatno ima sličnu kožu kao i vi, te vam odgovara puno istih make-up proizvoda. Iako će vam možda smetati što koristi vaš tuš ili maskaru, vrlo je zgodno kad vi koristite njen puder, zar ne? 

3. Uvijek će ti reći istinu

Ne samo što zna sve tvoje mane, nego će ti skrenuti pozornost na njih. Iako ti neće uvijek biti ugodno čuti istinu, uvijek je bolje kad te netko spriječi da izađeš iz kuće s tamnim neprirodnim obrvama. 

4. Njena ljepota je i tvoja 

 

 


Imate isti nos, iste oči ili isti oblik lica. Čak i kad se ne osjećaš dovoljno lijepom, pogledaj ju i ponovo ćeš zavoljeti sebe.

5. Zna za tvoju nesigurnost

I dok 10 minuta pokušavaš prekriti madež koji ti se ne sviđa, tvoja sestra zna koliko je to tebi važno. Iako zna tvoje mane, ona će ti uvijek iskreno reći da si prelijepa. 

6. Daruje ti proizvode

 

 


Svaka djevojka ima jedan beauty proizvod koji nikad ne koristi. Ali to što ne odgovara tvojoj sestri, možda je baš savršeno za tebe. 

7. Ohrabruje te za nove proizvode

 

 


Ako bi ti netko rekao da isprobaš novi ruž, ti bi se slatko nasmijala. Ali kad to učini tvoja sestra, možda ćeš ju poslušati i shvatiti da je to zapravo dobra ideja. 

Pročitaj više o: 4 znaka da pretjeruješ sa šminkom

Povezane teme: šminka, lice, ruž, maskara, tuš, tekući puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Boja očiju određuje tvoj makeup look

Svaka boja očiju je specifična, a kako bi u potpunosti došla do izražaja i kako bi tvoj pogled bio još ljepši i izazovniji, potrudi se pronaći nijanse...