Pripremite kožu za nanošenje šminke

Uvijek s radošću slušamo stručnjake jer nam njihovi savjeti dobro dođu, pogotovo kad je riječ o ljepoti i beauty ritualima. Jedan od tih savjeta je i priprema kože za šminkanje – vrlo bitan korak za besprijekoran izgled.  

Čišćenje

 

 


To je prvi i najbitniji korak na putu do lijepog izgleda. Bitno je da koristite proizvod za čišćenje lica koji odgovara vašem tipu kože. 

Ako imate masnu i problematičnu kožu, naš prijedlog su oil-free formule koje će efikasno ukloniti šminku i istovremeno biti nježne prema koži. 

Također, jednom tjedno „častite“ svoje lice Glow i Purify maskama od gline iz L'Oréal Paris Pure Clay kolekcije. Ne samo što će izvršiti detoksikaciju i pročistiti vašu kožu, nego će vam prirediti i pravo spa iskustvo u vlastitom domu!

Piling

 

 


Nikako ne zaboravite na ovaj korak jer suha koža i neujednačen ten loše utječu na šminkanje. 

Izumrle stanice je potrebno ukloniti pilingom, a jedno od rješenja može biti kvalitetna maska za eksfolijaciju. Odaberite Exfo verziju L'Oréal Paris Pure Clay maski za lice od gline. 

Hidratacija

 

 


Kad uklonite masku koja će njegovati vašu kožu, potrebna vam je kvalitetna krema za hidrataciju kože. Kao što smo već rekli, suha koža nikad nije dobra podloga za šminkanje, stoga odaberite kremu koja najviše odgovara vašoj koži lica. 

Pročitaj više o: Beauty favorit: Maske od gline

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Micellar Water

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

Povezane teme: šminka, lice, njega , maske za lice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nanesi highlighter u 4 jednostavna koraka

Kako bi tvoja koža odisala mladalačkim sjajem i svježinom, imperativ je da odabereš odgovarajući highlighter i da znaš koja vrsta highlightera se kako...