Probudite se sa savršenom kožom!

Priznajte: Koliko puta ste zaspale bez odgovarajuće večernje njege kože lica? Razlog? U stvari, znamo – nezaboravan izlazak, loša navika, ostavljanje proizvoda kod kuće kada putujete, a nekad je u pitanju i lijenost.

Hoćete li biti discipliranije ako vam otkrijemo formulu za uspjeh, koja će vas ako je svakodnevnu primjenjujete, nagraditi rezultatima koje već dugo priželjkujete? Da, moguće je, a evo i o čemu je riječ.

Upornost se isplati – ali stvarno!


Kao što ne možete postići željenu ljetnu figuru nakon svega nekoliko odlazaka u teretanu, tako je i za savršenu kožu lica važno redovito odvajati vrijeme za njegu. Iako će vas pravilna beauty rutina najbolje razbuditi ujutro, podjednako (ako ne i više) je važna večernja njega i ona je temelj za pripremu kože za šminkanje.

Također, vrlo je važno steći „kondiciju“ nanošenja određenih preparata na svoje lice svake večeri bez izuzetka. Možda ne znate, ali dok vi noću odmarate, vaš organizam „radi“ za vas - stanice kože se obnavljaju i „beauty sleep“, u kombinaciji s kvalitetnim sastojcima proizvoda za njegu, vam osigurava optimalne rezultate.

Nigdje bez vjernih beauty pomoćnika


Kada je pravilna noćna njega kože u pitanju, nećete moći izvući maksimalni potencijal iz svojih omiljenih proizvoda ako preskačete njihovu uporabu. Stoga, vodite se izrekom: „Sve svoje nosim sa sobom“ pa ako negdje putujete, ne zaboravite u kozmetičku torbicu spakirati i gel za umivanje koji odgovara tipu i potrebama vaše kože, kao i hidratantnu kremu koja će nahraniti vaše lice dok spavate.

Ako planirate neki duži put, savjetujemo vam da pažljivo odaberete i ponesete masku za lice od gline, koju možete koristiti dva do tri puta tjedno kao detox tretman i dodatno dubinsko čišćenje koje će vaše lice cijeniti.

Pročitaj još o: Jutarnja beauty rutina koja će te sigurno razbuditi

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L’Oréal Paris Pure Clay Illuminating Wash Gel

  Naručite odmah
 • L’Oréal Paris Pure Clay Exfoliating Wash Gel

  Naručite odmah
 • L’Oréal Paris Pure Clay Purifying Wash Gel

  Naručite odmah
 • L’Oréal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

  Naručite odmah
 • L’Oréal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

  Naručite odmah
 • L’Oréal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

  Naručite odmah
 • L’Oréal Paris Hydra Expert 24h Dry and Sensitive Skin

  Naručite odmah
 • L’Oréal Paris Hydra Expert 24h Normal and Mixed Skin

Povezane teme: njega

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Hidratantna krema: Važan korak njege svih tipova kože

Ako želite da vaša šminka izgleda savršeno, ne zaboravite na hidrataciju kože...