Profesionalne konture za svako lice by @ThePileOfStyle

Konturiranje je tehnika koja je stara preko 500 godina! Mnogi to ne znaju, vec popularnost konturiranja povezuju s Kardashian klanom.

Danas je to nešto bez čega djevojke ne mogu i nešto što makeup artisti koriste u svakom šminkanju. U prošlosti je to, naravno, izgledalo malo drugačije.

Glumci u kazalištima u Engleskoj davnih 1950-ih godina koristili su kredu kako bi licu dali bolje ekspresije.

Kako je vrijeme prolazilo tako je došlo do razvoja filma, gdje je konturiranje opet pronašlo svoje mjesto. Popularna glumica Marlene Dietrich voljela je konturirati svoje lice za svaki film koji je snimala. u 1950-ima, glumice poput Audrey Hepburn i Merlyn Monroe također su konturirale svoje lice, ali znatno manje nego što mi radimo danas.

Na taj isti način se konturiranje provlacilo kroz svijet šminke sve do 2012 kada je Kim Kardashain objavila fotografiju sebe s konturama na Instagramu. Od tada je sve povijest!

Proizvod koji ja u zadnje vrijeme koristim za konturiranje je L'Orealov Infallible Sculpt paleta za konturiranje i highlightanje.Svijetliju nijanu u paleti nanesite na jagodice, čelo i bradu. Tamiju nijansu nanesite na udubinu ispod jagodica i na rubove čela.

Za kraj izblendajte obije boje za savršen efekt.

Koristeči različitu količinu proizvoda možete kreirati dnevni look i nocni, malo dramaticniji look. S obzirom na svoje lice odaberite nijansu, svijetliju ili tamniju!

Pročitajte još: Tajna dobrog rumenila by @ThePileOfStyle

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Infallible Sculpt by L'Oreal Paris

Povezane teme: lice, konturiranje

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li znala da bi čak 85% žena prešlo na Super Stay tekući puder od Maybelline-a New York*?

Osjećaj lakoće i osjećaj da koža diše čak i kad je prekrivena puderom je nešto čemu svi težimo i ono za kakvom formulom svi tragamo, možda djeluje kao...