Prvi muški ambasador branda Maybelline

 

Those lashes! 😍 @mannymua733 lashes like a boss with #bigshotmascara.

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on


Nedavno je Maybelline prvi put u povijesti predstavio novog ambasadora branda koji je muškarac.

Poznavajući vrlo dobro raznolikost i šarolikost suvremenog svijeta, poznata kozmetička kuća potpisuje dogovor s jednim od najpoznatijih make-up vlogera, Mannyjem Gutierrezom (@mannymua733).  Gutierrez se može pohvaliti s preko 3 milijuna pratitelja na Instagramu i preko 2 milijuna na YouTubeu. Tijekom 2016. godine Gutierrez je postao jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih vlogera što mu je definitivno pomoglo da ubrzo postane i prvi muški ambasador branda Maybelline.

Prva kampanja u kojoj Gutierrez sudjeluje je kampanja za Big Shot maskaru. Njemu rame uz rame u ovoj kampanji lansiranoj na sve društvene mreže stoji druga beauty zvijezda  - Shayla Mitchell (@makeupshayla).

„Sretni smo što na ovoj kampanji imamo priliku raditi s Mannyjem i Shaylom, koji su zaista prave zvijezde na društvenim mrežama te što radimo s blogerima, a ne poznatim ličnostima i zvijezdama”, ističu ljudi iz Maybellinea.

Pročitaj više: Make-up za svaki dan: 3 koraka do savršenog nude izgleda

Povezane teme: šminka, poznati

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Make-up savjeti za dame s tankim usnama

U nastavku ti predstavljamo nekoliko sjajnih make-up savjeta pomoću kojih ćeš povećati volumen usana, a ukazat ćemo ti i na neke pogreške u šminkanju ...