Puder i serum u istoj bočici: L’Oréal Paris True Match Nude

Puder i serum u istoj bočici: L’Oréal Paris True Match Nude

Posljednjih godina žene širom svijeta počele su sve više pažnje posvećivati njezi kože, a prirodan i zdrav izgled postao je njihov glavni cilj. Tešku šminku odavno je zamijenio čuveni „no makeup“ makeup look, koji zahtjeva uporabu laganih proizvoda za šminkanje. Dolaskom ovog trenda u beauty svijet, žene jednostavno zahtijevaju više od makeup proizvoda - žele blistav ten uz minimalnu količinu šminke. Ranijih godina bilo je nezamislivo postići savršen ten bez velike količine pudera, a da pri tome koža ostane njegovana i zadrži prirodan izgled. Kako bi odgovorili na nove zahtjeve potrošača, makeup stručnjaci su smislili proizvode koji imaju višestruku namjenu. Jedan takav proizvod dolazi nam iz L’Oréal Paris asortimana, a to je novi True Match Nude tonirani serum, s 1% čiste hijaluronske kiseline. Serum i puder u jednom – definitivno proizvod koji podiže makeup na viši nivo!

Njega kao glavni benefit

Hidratacija je preduvjet za zdravu i blistavu kožu, a u tome nam najbolje može pomoći dobro poznata hijaluronska kiselina. Upravo ona je glavni sastojak ovog toniranog seruma, a zahvaljujući sposobnosti da koži pruži hidrataciju, lice će tijekom čitavog dana izgledati svježe. Mikro molekularna hijaluronska kiselina dobivena biotehnologijom odabrana je zbog svoje dokazane sposobnosti da prodire u epidermis, kao i zbog svoje vrhunske sposobnosti zadržavanja vlažnosti. Zato, korištenjem ovog seruma, svojoj koži osiguravaš pravu dozu hidratacije, potrebne za održavanje mladenačkog izgleda. Formula seruma je nekomedogena i pogodna je za osjetljivu kožu, kao i sve druge tipove.

Njeguje i pokriva u isto vrijeme

Kombiniranjem visoke koncentracije čiste hijaluronske kiseline i tekućeg pudera stvorena je lagana i svilenkasta formula za šminkanje. Pored toga što njeguje kožu lica, True Match Nude serum pruža i odličnu pokrivenost. Zahvaljujući sjajnim mineralnim pigmentima koji u trenu prekrivaju nesavršenosti, dobit ćeš ujednačen ten i sjajnu teksturu. Makeup stručnjaci savjetuju da za nanošenje ovog pudera nisu potrebni kistovi. Dovoljno je da na ruku naneseš jednu ili dvije kapi seruma i razmažeš prstima po licu. Zahvaljujući laganoj teksturi, vrlo brzo ćeš postići ujednačen ten i stvoriti idealnu podlogu za nanošenje ostalih makeup proizvoda.

Puder i serum u istoj bočici: L’Oréal Paris True Match Nude

Odobreno od strane dermatologa

True Match Nude tonirani serum je prvi L’Oréal Paris tekući puder koji je odobren od strane dermatologa. Oni su ispitali formulu, sastojke i rezultate kliničkih testova, kako bi potvrdili dugoročne rezultate na polju njege kože. Rezultati kozmetološke studije sa stručnim procjenama i mjerenjima prije i poslije šest tjedana uporabe, pokazali su da je koža jedrija i glatkija. Žene su osjetile poboljšanja još brže - nakon samo 21 dana, većina žena se složila da se kvaliteta njihove kože poboljšala u cjelini (84,5% se suglasilo da njihova koža izgleda glatkije i profinjenije, dok je 83,5% žena primijetilo da im koža izgleda čistije).

Kozmetološka studija je uključivala 42 žene, od 20 do 60 godina života, koje redovito koriste tekući puder, blagog do srednjeg pokrivanja, tijekom cijele godine. Uključeni su svi tipovi kože, osim veoma suhe i veoma masne, a proizvod je korišten svakodnevno tijekom šest tjedana.

Možemo zaključiti da je True Match Nude tonirani serum inovacija koja bez sumnje donosi impresivne rezultate kad je u pitanju poboljšanje kvalitete i izgleda kože. 

Pročitaj još: Najbolji tekući puderi za suhu kožu!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Very Light

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Light Medium

    Naručite odmah
  • L'Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Medium Tan

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, lice, njega , tekući puder , puder , L'Oréal Paris, serum za lice, serum za osjetljivu kožu, hidratacija, True Match Nude, tonirani serum

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Zaštiti se od sunca kad izlaziš iz kuće

Važno je da tijekom ljetnog perioda prepoznaš koliko je tvoja koža osjetljiva na sunce i da joj pružiš svu adekvatnu njegu kako bi je zaštitila. ...