Puder za masnu kožu

Kakvo nam je raspoloženje ovisi o tome koliko smo zadovoljne svojim izgledom, na koji u velikoj mjeri utječe kvaliteta naše kože. Nesigurnost u sebe se vrlo lako može vidjeti na licu, a samim tim može nam pokvariti raspoloženje. 

Masna koža je čest problem mnogih žena, koji otežava odabir odgovarajuće kozmetike. Nakon detaljnog ispitivanja različitih proizvoda koji se mogu naći na tržištu, spremni smo vam,  uz konzultaciju s makeup ekspertima, damo odgovor na pitanje: 

Koji tekući puder je najbolji za masnu kožu?

 

 


Prvi uvjet – puder mora imati dugotrajan mat efekt, čineći kožu glatkom i svilenkasto mekom. Puderi s mat efektom su prilično postojani i imaju dobru moć prekrivanja.

Upravo je postojanost drugi uvjet koji smo zahtijevali pri testiranju različitih pudera. Koža koja se lako masti često je sklona upalama i burno reagira na neki od sastojaka tekućeg pudera.

Zato, pri odabiru pudera vodite računa o njegovom sastavu.

Pravi odabir

 

 


Tekući puder koji u sebi ima sve potrebne kvalitete svakako je L’Oreal Paris Infallible 24h Matte. Njegova formula omogućava savršen mat efekt bez pojave masnih površina.

Uz Infallible ćete dobiti upravo onu prekrivenost za kojom tragate. Matirajuća tehnologija vam osigurava postojanost i u uvjetima velike vlage i pretjeranog znojenja. Možete biti sigurne u svoj savršen izgled tijekom cijelog dana. 

Odaberite ovaj savršeni proizvod i koža će vam biti zahvalna, a vi ćete biti pune samopouzdanja. 

Pročitaj više o: Kako odabrati pravi kist za tekući puder?​

Saznaj više i o najnovijem trendu: Nude tuš za oči

Nauči maskara trikove profesionalaca: Top 5 maskara trikova

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible 24-h Matte

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, tekući puder , puder , mat

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Što spakirati u kozmetičku torbicu kada ideš na planinu

Čak i onda kad se odlučiš svoje slobodne dane provesti na nekoj planini, u drvenoj kolibici i u dugim šetnjama, ušuškana u toplu odjeću, s osmjehom na...