Pure Clay maske za lice

Predstavljamo vam tri inovativne L’Oreal Paris maske za lice koje će, bez sumnje, postati vaši najveći beauty saveznici. 
 

 

 


Važno je napomenuti - sve tri varijante sadrže spoj tri vrste gline: rasul – poznat je po tome što pročišćava kožu; kaolin – bijela glina koja lako upija nečistoće i prekomjerni sebum; montmorilonit – glina obogaćena mineralima, poznata po svom djelovanju protiv nesavršenosti.

Dodatno, svaki od tri proizvoda iz ove kolekcije ima po još jedan pažljivo biran sastojak koji ju čini unikatnom u različitim beauty misijama.

Glow maska

 

 


Dodatni sastojak ove maske je biljni ugljen koji vrši detoksikaciju vaše umorne kože za samo 10 minuta. Poput magneta, ovaj dodatak u spoju s gore spomenuta tri osnovna sastojka osvježava kožu i čini je blistavijom.

Nakon tretmana, višak sebuma i nečistoće su uklonjeni, a vaše lice izgleda odmornije i osjetit ćete kako je vaša koža „prodisala“.

Purify maska

 

 


Ekstrakt eukaliptusa je glavni dio ove kombinacije. Zbog njega se Purify naročito preporučuje za masnu kožu lica čijeg ste se sjaja dugo željele riješiti.

Sada je to i moguće, a efekt pročišćavanja pora, kao i omekšavanja i matiranja površinskog sloja kože učinit će da se osjećate kao nakon posjete profesionalnog spa salona. 

Exfo maska

 

 


Ključna komponenta ove verzije je ekstrakt crvenih algi, a udruženim snagama s tri vrste gline kreira učinak pilinga koji ostavlja vaš ten ujednačenim. Također, eksfolijacija mrtvih stanica dodatno pročišćava pore i izravnava nesavršenosti kože, čineći je glađom i svježijom. 

Pročitaj više o: Večernja beauty rutina​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Brightng Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Purify Mask

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Dermo Extraordinary Clay Exfoliat Mask

    Naručite odmah

Povezane teme: lice, njega , trend , stil , moda , maske za lice

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Jesi li čula za makeup trend „sirenine suze“?

Možda nisi čula za “sirenine suze”, ali si ih sigurno vidjela! Novi makeup look je zasjenio Hollywood, ali i Instagram, a popularizirale su ga Khloe K...