Recite zbogom uvijaču za trepavice!

Kad se radi o trepavicama, najčešće teme su kako postići efekt dužih i gušćih trepavica ili kako dobiti maksimalan volumen. Iako su ovo vrlo važne stavke kad se radi o šminkanju očiju, ipak nam se čini da se nedovoljno pozornosti poklanja postizanju uvijenih trepavica bez korištenja uvijača.

Stoga vam predstavljamo maskaru koja će, pored mega volumena koji traje cijeli dan, pružiti vašim trepavicama nezapamćeni lifting.

Upoznajte novu L'Oréal Paris Miss Baby Roll maskaru!

Za vrtoglavu uvijenost trepavica

Recite zbogom uvijaču za trepavice!


Prva L'Oréal Paris četkica s uvijenim češljićima je za vaš pogled isto što i četka za uvijanje za vašu kosu – savršeno uvija čak i one najkraće trepavice tako da cijeli dan ostaju neodoljive i bez grudica.

Za idealnu uvijenost trepavica, raščešljajte ih ovom fantastičnom četkicom pomičući ju naprijed-nazad od korijena do vrha. Također, želite li kreirati nezaboravan volumen, ne plašite se nanijeti više slojeva ove maskare i uvjerite se u rezultat njene formule.

Dodatna doza adrenalina

Recite zbogom uvijaču za trepavice!


Kao da vrtoglava uvijenost nije dovoljna, Miss Baby Roll ne postoji samo u standardnoj crnoj varijanti, nego i kao vodootporna verzija. A pored crne, imate priliku odabrati tirkiznu, ljubičastu ili indigo varijantu.

Pročitaj više o: Osam trikova za bolje nanošenje maskare

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Black

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Indigo

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Lilac

  • L'Oréal Paris Miss Baby Roll Waterproof Black

Povezane teme: maskara, dnevna šminka, večernja šminka, oči , trend , stil , moda , trepavice

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5 Urban Decay proizvoda

Urban Decay je brand dobro poznat ljubiteljima kvalitetne šminke, kao i onima koji uživaju u eksperimentiranju i kreiranju novih trendova...