Rumenilo boje breskve: Što sve propuštate ako ga ne koristite

Kada kažemo RUMENILO, vjerojatno većina vas odmah pomisli na ružičast boju na obrazima. S obzirom na brojne beauty trendove i savjete, razumijemo zašto je prva asocijacija na rumenilo upravo roza boja.

No, ove sezone, make-up stručnjaci nam pokušavaju pokazati koliko je u stvari ovo shvaćanje pogrešno i naglašavaju da su nijanse breskve idealne za tvoj zimski make-up. Zašto?

Odlično pristaje svima


Rumenilo u nijansi breskve kao da je napravljeno da za čas uljepša doslovno svaku pripadnicu nježnijeg spola. Ova nijansa pristaje svakom tenu te jednako dobro stoji djevojkama svjetlije puti i ljepoticama maslinastog tena. Dok rumenilo u boji breskve na svjetlijoj koži ostavlja dojam pažljivo konturiranog lica, djevojkama tamnije puti daje svježinu i prirodni sjaj. Čak je za tamnopute ljepotice ova nijansa jedina koju preporučujemo, jer s ružičastim rumenilom njihova koža često može djelovati kao da je neravnomjerno potamnila.

Može se koristiti na različite načine


Odat ćemo ti jednu tajnu – najbolja strana rumenila boje breskve je ta što ga možeš koristiti za različite namjene. Na primjer, njegovi nježni tonovi su kao stvoreni za tvoje kapke. U trenucima kada na brzinu moraš popraviti šminku, a pri ruci nemaš sve što ti je potrebno, nanesi malo rumenila u boji breskve na kapke i primijetit ćeš kako ti lice odmah izgleda svježije. Boja breskve otvara pogled, a pri tom ne kvari ostatak make-upa. Jesmo li te uspjeli uvjeriti da ove zime počneš koristiti ovaj make-up proizvod?

Pročitajte više o: Kako se pravilno kombiniraju rumenilo i highlighter

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, rumenilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make-up in the City: Tehnike i trikovi za NG večer s Dunjom

Nadamo se da si odabrala ili barem suzila izbor po pitanju onoga s kime ćeš dočekati Novu godinu, gdje ćeš proslaviti i što ćeš obući i obuti za tu pr...