Rumenilo boje breskve: Što sve propuštate ako ga ne koristite

Kada kažemo RUMENILO, vjerojatno većina vas odmah pomisli na ružičast boju na obrazima. S obzirom na brojne beauty trendove i savjete, razumijemo zašto je prva asocijacija na rumenilo upravo roza boja.

No, ove sezone, make-up stručnjaci nam pokušavaju pokazati koliko je u stvari ovo shvaćanje pogrešno i naglašavaju da su nijanse breskve idealne za tvoj zimski make-up. Zašto?

Odlično pristaje svima


Rumenilo u nijansi breskve kao da je napravljeno da za čas uljepša doslovno svaku pripadnicu nježnijeg spola. Ova nijansa pristaje svakom tenu te jednako dobro stoji djevojkama svjetlije puti i ljepoticama maslinastog tena. Dok rumenilo u boji breskve na svjetlijoj koži ostavlja dojam pažljivo konturiranog lica, djevojkama tamnije puti daje svježinu i prirodni sjaj. Čak je za tamnopute ljepotice ova nijansa jedina koju preporučujemo, jer s ružičastim rumenilom njihova koža često može djelovati kao da je neravnomjerno potamnila.

Može se koristiti na različite načine


Odat ćemo ti jednu tajnu – najbolja strana rumenila boje breskve je ta što ga možeš koristiti za različite namjene. Na primjer, njegovi nježni tonovi su kao stvoreni za tvoje kapke. U trenucima kada na brzinu moraš popraviti šminku, a pri ruci nemaš sve što ti je potrebno, nanesi malo rumenila u boji breskve na kapke i primijetit ćeš kako ti lice odmah izgleda svježije. Boja breskve otvara pogled, a pri tom ne kvari ostatak make-upa. Jesmo li te uspjeli uvjeriti da ove zime počneš koristiti ovaj make-up proizvod?

Pročitajte više o: Kako se pravilno kombiniraju rumenilo i highlighter

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oréal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, rumenilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Neobičan i izazovan eyeliner

Imate osjećaj da vam se oči sklapaju? Ne, to nije od umora, oči vam se sklapaju jer im je dosadio jedan te isti način na koji nanosite tuš za oči...