Rumenilo po tvojoj mjeri

Kao što je jako važno prilagoditi puder tenu, tako i izbor odgovarajućeg rumenila treba biti imperativ u šminkanju.

S dolaskom proljeća i viška sunčanih sati, boja našeg lica se mijenja, stoga su nam često potrebne i promjene ovog proizvoda.  Kako se ne biste izgubile u moru pojedinačnih kutijica, L’Oreal Paris ima rješenje - prva postojana paleta rumenila Infallible Paint Blush.

Eksplozija nijansi

 

 


Ovaj proizvod se može naći u obliku dvije palete pod nazivima 01 Pink i 02 Amber. Obje sadrže po pet različitih nijansi, a dok se prva “ponosi“ svojim eksplozivnim varijantama ružičaste boje, druga nudi tamnije opcije koje će savršeno stajati nešto više preplanulom tenu. 

Infallible Paint Blush je napravljen od najkvalitetnijih pigmenata i zato ostavlja intenzivan finish na vašim obrazima i jagodicama. 

Fleksibilnost nanošenja

 

 


Ono što je možda najinovativnije kada je riječ o samim bojama je činjenica da možete nanositi samo jednu ili kombinirati više nijansi tijekom blendanja.

Zato ste u mogućnosti da na što lakši način kreirate željeni make-up efekt. Kako biste imale što upečatljiviji izgled, predlažemo vam stavljanje više slojeva svoje omiljene Pink ili Amber varijante.

Bonus savjet: sigurni smo kako ćete u spoju s nekim od L’Oreal Paris Lip Paint tekućih ruževa napraviti nezaboravni dnevni ili večernji look.

Pročitaj više o: Pet najčešćih pogrešaka prilikom nanošenja rumenila​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 01 Pink

  • L'Oreal Paris Infallible Blush Paint Palette 02 Amber

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, rumenilo, proljeće

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Najnoviji trend u svijetu ljepote: Sapun za obrve

Mada se uspješno čuvao kao jedna od tajni makeup stručnjaka, danas je uveliko, zahvaljujući Instagramu, sapun za obrve trend koji je zaživio i u svije...