Rumenilo za svaku prigodu

Većina dama često griješi pri odaberu rumenila i bira nijansu koja ne odgovara njenom tenu ili prigodi za koju se uređuje.

Previše nježno rumenilo, isto kao i ono previše jako može utjecati na postizanje lošeg izgleda. Ipak, kad odaberete odgovarajuću nijansu, vaše lice će djelovati svježije, a vi ćete biti spremne za nove avanture.

Odaberite pravu nijansu

 

 


Kako biste odabrale idealnu nijansu rumenila, možete upotrijebiti jedan stari trik. Stanite ispred ogledala i pogledajte unutarnju stranu svoje donje usne. Boja koju vidite odgovara nijansi vašeg rumenila. 

Ipak, morate voditi računa i o prigodi. Je li u pitanju večernji izlazak ili šetnja s prijateljicama tijekom dana, morate obratiti pozornost na nijanse rumenila.

Držite se starog pravila i za večer koristite jače nijanse, a za dnevne birajte nježnije nijanse.

Paleta za svaku prigodu

 

 


Uz Maybelline New York Master Blush paletu, vaša make-up rutina će biti puno jednostavnija jer je u ovoj paleti sve što vam je potrebno. Nekoliko nijansi koje možete kombinirati sa svakom bojom tena, kao i prigodom.

Pročitaj više o: Kratki tečaj za prirodni look​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Master Blush

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, konturiranje, manikura, šminka za posebne prigode , sjenčanje lica

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Make Up In The City: Šminka za prvi spoj

Pogledaj što ti Anastasija i Tea savjetuju, dok se s ostalim djevojkama iz Make Up In The City ekipe prisjećaju svojih prvih sastanaka...