Sa crvenog tepiha: Dva looka Aishwarye Rai koja ćemo pamtiti

Pored nezaboravne šetnje Elle Fanning na otvaranju ovogodišnjeg festivala u Cannesu, kao neke od naših favorita izdvojili smo i ova dva pojavljivanja Aishwarye Rai na crvenom tepihu.

Crveni tepih – nude usne

Sa crvenog tepiha: Dva looka Aishwarye Rai koja ćemo pamtiti

Ova filmska superzvijezda definitivno zna napraviti nesvakidašnji modni i beauty kontrast. Ne samo što je u svijetlo plavoj haljini izgledala poput princeze, nego su i njezine nude usne ponosno „prkosile“ kričavo crvenom tepihu. Izbor L'Oréal Paris Color Riche Matte ruža u nijansi 634 Greige Perfecto potvrdio je pravilo da su tamni nude ruževi nekad bolji izbor od onih svjetlijih. 

Dva ruža – jedan look

Sa-crvenog-tepiha-Dva-looka-Aishwarye-Rai-koja-ćemo-pamtiti1

Ako ste svladale kombiniranje olovke za usne i ruža, kao i nanošenje sjajila za usne preko ruža, onda je pravi trenutak da počnete koristiti dva ruža za jedan make-up look. Aishwarya Rai je za ovaj look koristila L'Oréal Paris Color Riche Matte ruževe 346 Scarlet Silhouette i 430 Mon Jules. Spoj svjetlije i tamnije crvene nijanse kreirao je matchy-matchy trenutak, jer se bivša Miss svijeta u ovom slučaju odlučila za kričavo crvenu haljinu.

Pročitaj više o: Cannes 2017: Spoj sedme umjetnosti i ljepote​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Ruž 634 - Greige Perfecto

    Naručite odmah
  • L'Oreal Paris Color Riche Matte Ruž 430 - Mon Jules

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, usne, ruž, poznati, stil, crveni ruž , šminka za posebne prigode , poznati , mat , trend , stil , moda , nude , Cannes2017

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Top 8: Najbolji puderi za prekrivanje

Što je po tebi najbitniji proizvod u beauty rutini? Dobra maskara, sjajan korektor ili možda ono što većini djevojaka prvo padne na pamet, a to je, na...