Samo za hrabre - tamni ruževi za svaku prigodu

Izbor šminke bez sumnje govori puno o vama, vašem unutarnjem svijetu i temperamentu.

 

 


Blaga šminka, koja ne pokazuje skoro ništa novo i senzacionalno priliči ženama koje su smirene i uklapaju se s okruženjem, a jaka šminka odaje ženu neukrotive prirode, željnu divljenja i aplauza. 

Neki trendovi nestaju već nakon jedne sezone, a neki nastavljaju vladati i inspirirati kreatore i vizažiste i do nekoliko sezona. Jedan od trendova koji dugo opstaje i o kome smo već dosta pisali je svakako trend tamnih ruževa za usne.

Ovaj trend, čini nam se, još će dugo ostati na tronu, na koji smo ga zasluženo uzdigli.

Tamno ljubičasta, tamno smeđa, tamno crvena, boja vina, čak i tamno plava su boje koje možete naći među proizvodima u svakoj drogeriji.

 

 


Sigurni smo da svaka djevojka koja ima čvrst karakter ima bar jedan proizvod za šminkanje u nekoj od ovih nijansi. Često od muškaraca čujemo kako žena koja na usnama ima tamni ruž, ustvari pretjeruje sa šminkanjem. Ovo svakako nije točno - naprotiv!

Upravo tamni ruževi nam daju slobodu za odmoriti lice od jake i teške šminke, naročito na očima. Tamnije nijanse ruževa zahtjevaju blagu i umjerenu šminku ostalih dijelova lica.

Tamni ruževi poput magneta privlače hrabrije dame koje su sigurne u svoj izgled.

 

 


Ako biste i vi željele biti sigurne u svoju ljepotu i izgled, birajte tamne mat ruževe. Oni će vaš osmjeh učiniti čarobnim, čak iako niste baš vješte u nanošenju ruža, usne će izgledati privlačno. Tamni ruževi sa sjajnim efektom su zaštitni znak teško osvojivih djevojaka. Takve djevojke ne samo što žele aplauz samo za sebe, nego traže aplauz što je moguće glasniji.

Pažljivo birajte tamna sjajila za usne i budite sigurne da u kozmetičkoj torbici uvijek trebate imati ogledalo, kako biste popravile sitne nedostatke. Ako za to ima potrebe, naravno!

Samo naprijed djevojke! Hrabro ka najtamnijoj nijansi!

Pronađi i ti svoju nijansu Maybelline Color Sensational ruža na:  http://maybelline.make-up.hr/

Pročitaj više o: Kako uklopiti tamne ruževe za dnevni make up look​
 

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline Sensational Loaded Bolds Lipstick

    Naručite odmah
  • Maybelline Sensational Berry Bossy

    Naručite odmah
  • Maybelline Color Sensational Pleasure Me Red

    Naručite odmah

Povezane teme: usne, ruž, stil, usne , mat , trend , stil , moda

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Makeup proizvodi za svačiji džep

Kako bi ti olakšali potragu za najboljom povoljnom šminkom, koja je dobre kvalitete, izdvojili smo ovih osam proizvoda. Pomoć njih ćeš zaista, za malo...