Savjeti za nanošenje tuša za oči za proljetni look

Kada previše želimo ostaviti savršen dojam, često zaboravimo na tuš za oči. Možda zato što je za pravilno nanošenje potrebna velika preciznost, ili zato  što se tuš najčešće upotrebljava za večernje varijante šminke.

Sada je vrijeme za zaboravljanje svih opravdanja. 
 

 

 


Dugo očekivano proljeće nam ovoga puta donosi specifičan trend, a to je jaka šminka tijekom dana. Želite li ispratiti ovaj trend, savjetujemo vam da pri ruci uvijek imate tuš za oči. 

Ovaj proizvod koji maksimalno naglašava oči i daje željeni oblik, može se koristiti ne samo za dobivanje dramatičnog izgleda za večernje izlaske, nego i za dnevne varijante u kojima se osjećate puni samopouzdanja. 
 

 

 


Tuš za oči nanosite što bliže trepavicama, trudeći se napraviti što finiju i tanju liniju. Nemojte pretjerivati s dužinom linije, kako ne biste djelovale previše napadno. Tanka linija će u spoju s kvalitetnom maskarom otvoriti pogled i dati mu dozu dramatičnosti.

Zato drage dame, zapamtite - tuš za oči je obavezan ovog proljeća, ako želite biti u trendu. I to vodootporni! Tako će perfektno izvučena linija dulje trajati, a vaš pogled biti čaroban tijekom cijelog dana. 

Pročitaj više o: 4 savjeta za neodoljivi pogled​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • L'Oreal Paris Superliner perfect slim

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Master Precise

    Naručite odmah

Povezane teme: šminka, stil, tuš, dnevna šminka, večernja šminka, trend , dnevna šminka , tuš za oči , proljeće

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Gorući problem ispucale i suhe usne! Evo kako ih njegovati tijekom hladnih dana

Otkrivamo ti tri koraka koja su jako važna u samoj njezi tvojih usana, a koji će ti pomoći da na kraju dana tvoje usne budu hidratizirane, njegovane i...