Savjeti za šminkanje u zadnji tren

Nemate baš uvijek dovoljno vremena za uljepšavanje, zar ne? No, unatoč tome što vam je dan ispunjen, trudite se uvijek biti lijepe i očaravajuće i dobra je stvar što vam make-up industrija to sada i omogućuje. Naime, nudi vam se bezbroj savjeta za sofisticiran izgled, od kojih su mnogi za one užurbane trenutke kada se ne možete baš puno posvetiti šminkanju.

Kako bismo vam pomogli u toj „brzoj“ beauty misiji, nudimo vam tri opcije za koje vam ne treba više od 10 minuta i za koje ćete na ljestvici ljepote definitivno dobiti desetku!

Naglašene oči


U ovom looku, naglasak je na vašim trepavicama – one moraju biti dugačke, guste i uvijene. Stoga, ne trošite puno vremena na ostatak šminke te izdvojite svega par minuta za malo tekućeg i kompaktnog pudera.

Nakon toga, posvetite vrijeme svom očaravajućem pogledu pa pažljivo nanesite maskaru i na gornje i na donje trepavice. Ako imate baš jako malo vremena, odlučite se za Maybelline New York Big Shot maskaru koja vam daje maksimalan volumen nakon samo jednog sloja.

Ekscentrična sjenila

Opet započnite šminkanje tekućim i kompaktnim puderom, a ako je potrebno, dodajte svojoj brzoj make-up rutini i malo korektora. Zatim posegnite za paletom sjenila za oči koja sadrži barem jednu nepredvidljivu boju – narančastu, crvenu, plavu ili žutu. Za njihovo nanošenje vam ne treba puno vremena, jer su same po sebi upadljive i sve što trebate je uredno ih staviti na cijele kapke.

Sve je u ružu!


Uvijek fenomenalan make-up look koji je pogodan i za dan i za noć je veoma ženstven i oslanja se na ruž.

Kao i u prethodna dva prijedloga, započnite s tekućim i kompaktnim puderom, a ako želite možete svom tenu dodati malo rumenila ili bronzera. Konačno, završite ovaj ekspresni izgled stavljanjem ruža, a kako bi bio što upečatljiviji, neka bude u nekoj tamnijoj nijansi.

Kako ne biste napravili nijednu grešku, iscrtajte prvo usne olovkom i ne zaboravite ponijeti ruž u svojoj kozmetičkoj torbici kako bi ga uvijek mogle popraviti tijekom poslovnog dana ili nezaboravnog večernjeg izlaska.

Pročitaj više o: Smokey-burgundy kombinacija za eye look by Isabella Rakonić

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Superstay 24h

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Color Sensational Matte Hot Sand

  • Maybelline New York Volum´ Express The Colossal Big Shot

    Naručite odmah

Povezane teme: sjenila za oči , oči , usne

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Predstavljamo top makeup proizvode u studenome

Ovaj mjesec, baš kao i cijelu predstojeću sezonu obilježit će iznimno praktični proizvodi visoke kvalitete, brzo i precizno nanošenje, savršena njega,...