Savršen crveni ruž

Crvena boja je boja vatre i krvi. Vezuje se za energiju, silu, moć, odlučnost, strast i naravno, ne na posljednjem mjestu - ljubav. To je boja puna emocija i stvara osjećaj topline. Crveno je znak smjelosti i žene koje koriste ruž u ovoj boji su nepokolebljive, borbene i temperamentne – mogu vas opeći, ali vas mogu i ugrijati.

Pročizaj više: ČARI CRVENOG RUŽA by @ThePileOfStyle

Crveni ruž jedan je od klasika koji nikada ne izlaze iz mode. Često se povezuje s holivudskim ljepoticama iz prošlog stoljeća. Međutim, izbor savršenog crvenog ruža nije nimalo lak. Zato, imajte na umu nekoliko pravila kada sljedeći put budete krenuli u kupovinu svog omiljenog ruža:

1.

Budite sigurni da vam crveni ruž zaista dobro stoji. Važno je da imate lijepe i uredne zube. Kupite pastu za izbjeljivanje zubi, i izaberite ruž u nekoj tamnijoj nijansi kako biste ublažili kontrast između usana i zubi.
 

2.


Ako i vi imate lošu naviku da stalno dodirujete lice, čak i kada ste besprijekorno našminkane, izbjegavajte sjajila za usne u crvenoj boji. Riskirate pravu katastrofu na svom licu ako sasvim slučajno razmažete crveni sjaj s usana. Ipak je ovaj proizvod namijenjen malo vještijim rukama i profesionalcima.

3.


Ako želite biti u centru pažnje tijekom cijelog dana, koristite mat crveni ruž. Mat formule duže traju i bez obzira na jarku crvenu boju, nećete ostaviti dojam pretenciozne osobe.

Pročitaj više: Riješi test i saznaj koja boja ruža ide uz tvoju osobnost!

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Color Sensational Creamy Matte by Maybelline New York

  • Color Rich Lip Palette Red L'Оreal Paris

Povezane teme: šminka, lice, usne, ruž, crveni ruž

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Makeup i frizura u jednom tutorijalu

U najnovijoj Makeup In The City epizodi, naše djevojke i dragi Điki, otišli su korak dalje i pored makeup-a pokazuju nam i tajne pravljenja zanimljivi...