Savršen spoj - tekući i kompaktni puder

Svako šminkanje počinje kvalitetnim tekućim puderom i završava se puderom u kamenu. Kombinacija ova dva proizvoda je osnova dobre šminke, i sastavni dio kozmetičke torbice svake žene koja vodi računa o svom izgledu.

Želite li savršeno lice, onda vam svakako trebaju proizvodi koji se savršeno kombiniraju i pomažu vam u ostvarenju ciljeva.

Za vas smo odabrali „savršen spoj“, koji će vašu kožu učiniti savršeno glatkom i dovoljno dugo će se zadržati na vašem licu. Tako možete biti sigurne - u svakom trenutku izgledat ćete savršeno.

Tekući puder Maybelline Superstay 24h

 

 


Zahvaljujući Micro-Flex tehnologiji, Superstay 24h tekući puder se zadržava na koži tijekom cijelog dana. Lako se nanosi i ne stvara neugodni osjećaj maske. Njeguje kožu i dozvoljava joj slobodno disanje.

Njegova besprijekorna moć prekrivanja svih nedostataka na licu čini ga savršenim proizvodom kako za dnevnu, tako i za večernju šminku.

Kompaktni puder Maybelline Superstay 24h

 

 


Pored tekućeg pudera koji smo vam predstavili, vrijeme je za otkrivanje i savršenog kompaktnog pudera. Riječ je o puderu iste serije Superstay 24h, kozmetičke kuće Maybelline. Ovaj puder pruža dugotrajan mat efekt i otporan je na znoj, vlagu i dodire.

Upravo to ga čini savršenim proizvodom, koji će uz tekući puder iste serije biti vaš saveznik u užurbanim danima i brojnim izlascima.    

Pročitaj više o: Kako odabrati pravi kist za tekući puder?​

Za ovaj izgled preporučujemo

  • Maybelline New York Superstay 24H Foundation

    Naručite odmah
  • Maybelline New York Super Stay 24h Powder

Povezane teme: šminka, lice, dnevna šminka, večernja šminka, tekući puder , puder , mat , večernja šminka , dnevna šminka

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup In The City: Dunjin Makeup Look

Jesi li spremna za jedan potpuno drugačiji doživljaj gledanja makeup tutorijala i ove specijalne Makeup In The City epizode...