Savršen tekući puder tijekom cijelog dana? Moguće je!

Na temelju izgleda kože može se mnogo toga zaključiti o jednoj dami. Isto tako, na temelju šminke možemo shvatiti kakva je žena koja je nosi i koliko pažnje posvećuje sebi i svom izgledu. A svi već dobro znamo koliko je važno imati lijepu, blistavu kožu bez nedostataka kako bi cjelokupni make-up izgledao savršeno. Kako bi tvoja koža izgledala idealno tijekom cijelog dana potreban ti je kvalitetan tekući puder na koji se uvijek možeš osloniti.

Predlažemo da probaš L'Oréal Paris True Match, tekući puder s dugotrajnom formulom i teksturom koja garantira maksimalnu pokrivenost, za kožu bez vidljivih nedostataka. Ali, osim njegovih čudesnih moći, ne zaboravi na osnovna pravila kojih se moraš pridržavati kako bi iz svog tekućeg pudera izvukla maksimum.

 • Baza je temelj svega

  Baza je temelj svega

  Uporaba baze ili primera najvažniji je korak prema dugotrajnom tekućem puderu. Primer na neki način „prekriva“ kožu nevidljivim slojem koji djeluje zajedno s česticama tekućeg pudera, povećavajući njihovu efikasnost i dugotrajnost.

 • Fiksiraj kompaktnim puderom

  Fiksiraj kompaktnim puderom

  Nakon nanošenja tekućeg pudera, pričekaj par minuta kako bi mu dala šansu da se prilagodi na kožu a nakon toga obvezno nanesi kompaktni puder. Neka to bude proizvod s mat efektom, jer takvi puderi imaju veću postojanost pa će se samim tim i tekući puder zadržati u besprijekornom stanju.

 • Zaboravi na dodirivanje lica prstima

  Zaboravi na dodirivanje lica prstima

  Sigurno se sjećaš koliko bi te puta majka opomenula da ne diraš lice prstima? Možda ti je to tada zvučalo dosadno, ali mame su s razlogom ponavljale ovu rečenicu unedogled svima nama. Znamo da je nekad to jače od tebe, ali ako želiš da ti puder duže ostane na licu, zaboravi na neprestano dodirivanje lica prstima. Osim što će šminka ostati netaknuta cijeli dan, smanjit ćeš i mogućnost infekcija kože.

 • „Sve svoje nosim sa sobom“

  „Sve svoje nosim sa sobom“

  Vjerojatno se svakoj djevojci dogodilo da joj  lice tijekom dana dobije nepoželjni sjaj pa je stoga važno uvijek pri ruci imati pomoćnika koji će na brzinu sakriti dijelove lica koji se jako maste. Najmanji problem je nositi sa sobom kompaktni puder kojim ćeš tijekom dana korigirati sitne nedostatke na licu. Samo pazi da ne pretjeruješ s dodatnim slojevima, jer ćeš tako pokvariti cijeli make-up i ostaviti loš dojam.  

Pročitaj više o: Probudite se sa savršenom kožom!

Za ovaj izgled preporučujemo

 • L'Oréal Paris True Match

 • L'Oréal Paris Infallible Ultra-Matte Powder

 • L'Oréal Paris Infallible Mattifying Base

Povezane teme: tekući puder

2/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentari ( 0 )

Registrirajte se kako biste mogli ostaviti komentar

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 6 laganih tekućih pudera za ljeto

Važno je odabrati pravi ljetni puder, koji će držati šminku na mjestu, neće dozvoliti razlijevanje, a osigurat će koži da nesmetano diše. Mi vam preds...